Horoscop zilnic 26 septembrie 2023. Taurii pot intra într-o relație amoroasă nepotrivită, Vărsătorii iau o decizie pripită


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de zilei de marți, 26 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi faci planuri de viitor împreună cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, îți programezi o ieșire romantică în afara orașului sau vrei să-i pregătești o surpriză partenerului, dacă se apropie un eveniment important în viața voastră.

 

Taur

 

Acțiunile tale de astăzi din sfera profesională îți aduc satisfacție și laude din partea șefilor. În planul sentimental ai șansa să-ți dai seama dacă te afli în relația potrivită. În perioada următoare, mai ales dacă ești singură, fii atentă în ce relație intri!

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să îți dai seama că vrei să mai înveți ceva, să începi niște cursuri sau un proiect nou, în care să-ți pui în valoare creativitatea. De asemenea, ai putea să rezolvi un context birocratic. În partea a doua a zilei, ești tentată să îți programezi un minisejur în afara țării.

 

Rac

 

Axa financiară este dinamizată în ultima perioadă și ai preocupări legate de bani, de administrarea acestora, achitarea unor datorii, reeșalonarea unor rate. Legat de proiectele în care ești implicată, ceva nu merge astăzi, apare o situație neprevăzută, care dă peste cap un plan și va fi nevoie să te adaptezi din mers.

 

Leu

 

Posibil astăzi să fii tentată să mergi la o întâlnire cu o persoană pe care o cunoști în mediul online sau pe care ți-o recomandă prietenii. Nu ești în cea mai bună formă și nu știi ce să faci, dacă să dai curs invitației sau să amâni pentru o altă zi.

 

Fecioară

 

Posibil astazi să afli niște secrete de la serviciu sau informații care te îngrijorează. Este vorba de o situație la care nu te așteptai în perioada următoare. Nu te lăsa afectată și mai ales nu-ți proiecta nemulțumirile pe relația cu partenerul de cuplu!

 

Balanță

 

Luna traversează, astăzi, casa iubirii și a aventurilor romantice și ești deschisă flirtului, dacă ești singură, dar și petrecerii timpului cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu. Așadar, decizi să rezolvi sarcinile de lucru cât mai repede pentru a petrece o seară romantică.

 

Scorpion

 

Posibil astazi să vrei să faci niște modificări la casă, să schimbi mobila sau să reamenajezi spațiul de locuit, astfel încât să te simți bine dacă lucrezi în regim de telemuncă. În partea a doua a zilei, ești suport moral pentru partenerul de viață, care trece printr-o perioadă stresantă la locul de muncă.

 

Săgetător

 

Comunicarea și interacționarea cu ceilalți pot fi afectate, astăzi. Până și laptopul ar putea să-ți dea de furcă și dacă nu-ți mai răspunde la comenzi, va fi nevoie să-l duci la reparat. Surprize pot să apară și în deplasări, dacă ai de rezolvat anumite chestiuni administrative sau financiare, așa că pregătește-te să faci față provocărilor!

 

Capricorn

 

Luna traversează și astăzi zodia Vărsător, respectiv casa banilor, așa că este posibil să te intereseze ce oportunități ai în perioada următoare legate de investiții. S-ar putea să faci și un drum la bancă sau să deschizi un cont de economii.

 

Vărsător

 

S-ar putea să te pripești, astăzi, atunci când trebuie să iei o hotărâre, mai ales că Luna traversează zodia Vărsător și ești imprevizibilă în toate acțiunile tale. Recomandarea astrelor este să ai răbdare și să nu te arunci cu capul înainte.

 

Pești

 

S-ar putea să nu poți avansa în proiectele tale, astăzi, pentru că ești cu un pas în trecut. Astrele te îndeamnă să privești spre viitor și să-ți setezi niște obiective, care pot fi realizabile. Situația în planul relațional se îmbunătățește.

Modifică setările cookies