Horoscop zilnic 27 aprilie 2020. Berbecii suferă o dezamăgire uriașă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 aprilie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextual astral de astăzi îți aduce la începutul zilei o dezamăgire din partea șefilor, care iau niște decizii cu care nu ești de acord. În partea a doua a zilei, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Taur, respectiv în casa financiară și va fi un aliat de nădejde în toate procesele de comunicare, negociere, care implică partea financiară.

Taur

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia ta, respectiv în casa personalității, unde te va ajuta să impresionezi, să îți demonstrezi abilitățile și cunoștințele acumulate. Te vei adapta cu succes la orice situație și vei fi atentă la oricine te poate învăța ceva nou.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Taur, respectiv în casa subconștientului, a izolării, a meditației și a introspecției și te va ajuta să analizezi chestiunile care te frământă. Totodată, vei putea să identifici ceea ce te ține în loc să evoluezi, dar îți va aduce și informații secrete la care nu ai avut acces până acum.

Rac

De astăzi, Mercur, planeta comunicării, îți va tranzita casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor pe termen lung. Așadar, ar trebui să fii deschisă să-ți mărești cercul de cunoștițe, iar dacă ai un proiect de promovat, este o perioadă bună de lansare.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, în sectorul care reprezintă cariera și ambițiile profesionale. Așadar, este o perioadă în care poți discuta cu șefii termenii unui contract sau poți primi oferte de a schimba jobul. Totodată, poți încheia parteneriate care să-ți aducă notorietate.

Fecioară

Mercur, astrul comunicării și patronul tău, ajunge astăzi în zodia Taur, în sectorul astral care reprezintă studiile, străinătatea, călătoriile și sistemul de valori. Te va ajuta să-ți trasezi un drum în viață, să analizezi rațional care este direcția bună. Totodată, reiei legătura cu persoane aflate în străinătate și visezi la o vacanță într-un loc unde îți dorești de mult să ajungi.

Balanță

De astăzi, casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de viață, dar și viața intima, vor fi animate de prezența lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor. Așadar, situația financiară intră în vizorul tău, iar dialogurile deschise în sfera intimă ar putea să aducă un suflu nou relației.

Scorpion

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să-ți traverseze casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor. Așadar, comunicarea deschisă și negocierile vor fi punctele forte ale acestui tranzit și ești invitată să analizezi bine înainte să iei o decizie.

Săgetător

Mercur, astrul comunicării, dar și guvernatorul casei mariajului și a parteneriatelor de afaceri, își începe traseul prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii. Așadar, este o perioadă bună pentru reorganizarea sarcinilor la locul de muncă sau acasă în treburile gospodărești.

Capricorn

Sectorul sentimental, relația cu copiii, creativitatea, activitățile artistice, de creație, dar și de relaxare, se pregătesc să primească de astăzi tranzitul lui Mercur, planeta comunicării.  Așadar, toate domeniile enumerate mai sus vor intra sub lupa lui Mercur.

Vărsător

Sectorul vieții de familie, patrimoniul, relația cu părinții, vor fi traversate de astăzi de Mercur, planeta comunicării și a negocierilor. Dacă ai în plan să demarezi o activitate de vânzare, cumpărare sau închiriere, acum este momentul, deoarece Mercur va analiza rațional toate variantele și vei putea alege ce este mai bun.

Pești

De astăzi, vei avea ajutorul lui Mercur, astrul comunicării, în toate procesele de invățare, acumulare de cunoștințe, în negocieri și în toate activitățile intelectuale pe care le vei începe. Totodată, dacă vrei să reiei relația cu unul dintre frați, cu care nu ai mai vorbit de mult, este un moment prielnic.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate

related posts