Horoscop zilnic 27 aprilie 2021. Săgetătorii au parte de disfuncții organice, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 27 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți activează sectorul asociat resurselor în comun cu partenerul de viață, cu partenerii de afaceri, banii proveniți din credite, moșteniri sau avantajele materiale și ar putea să-ți aducă evenimente cu impact în sfera financiară. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul modern al Scorpionului intră în mișcare retrogradă și vei avea parte de reevaluări în planul profesional în următoarea perioadă. Toate aspectele profesionale trebuie clarificate și vei începe o analiză.

 

Taur


Evenimentul important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează casa mariajului, relațiilor și parteneriatelor de natură profesională. Poate fi un moment de culegere a roadelor unui demers partenerial, încheierea unei etape în cuplu sau care privește un proiect care a ajuns la final. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului intră în mișcare retrogradă în sectorul filosofiei și principiilor de viață. Urmează o perioadă în care sistemul tău de valori va fi ajustat, iar evenimentele care vor urma, îți vor pune la încercare perspectiva asupra vieții.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe casa muncii și a sănătății tale și anunță evenimente care au legătură cu activitățile de la serviciu, dar și cu posibilitatea schimbării situației financiare, prin obținerea unei măriri salariale sau a primirii unui bonus. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul casei muncii, intră în mișcare retrogradă printr-o casă financiară, a resurselor pe care le deții cu partenerul, moștenirilor, creditelor, datoriilor, dar și intimității. Urmează o perioadă în care trebuie să faci ordine în situația financiară și în relația cu perechea de viață, prin reaprinderea pasiunii în cuplu.

 

Rac

 

Evenimentul important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se perfectează în sectorul sentimental, al copiilor, activităților de creație, artistice, de relaxare, vocației. Este un moment care poate scoate la iveală sentimente intense în cuplu, încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri în dragoste, dar și posibilitatea valorificării unui talent. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul sectorului iubirii, intră în mișcare retrogradă în sectorul relațiilor, semn că urmează o perioadă în care îți vei reevalua relațiile personale și profesionale.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se perfectează în sectorul familiei, relației cu rudele, părinților și spațiului de locuit și care scoate în evidență unele chestiuni care trebuie rezolvate. Posibil să apară o criză în relațiile de familie, care necesită rezolvare și care duce la finalizarea unor aspecte care vizează patrimoniul. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul sectorului familiei intră în mișcare retrogradă prin  zodia Capricorn, respectiv prin casa muncii și a sănătății fizice. Așadar, îți vei reevalua situația la locul de muncă și vei dori să faci niște schimbări. În ce privește sănătatea, tranzitul lui Pluton va scoate la iveală unele probleme de sănătate mai vechi, care trebuie rezolvate.

 

Fecioară

 

Evenimentul important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care aduce vești și momente tensionate în raport cu cei cu care intri în contact. Sectorul activat este cel al comunicării, schimburilor de opinii, relației cu rudele, informațiilor, cunoștințelor. Se poate încheia o relație personală, de familie, de prietenie sau obține o bursă, un succes la un examen, interviu sau prezentare de proiect. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului, intră în mișcare retrogradă, în sectorul sentimental, al relației cu copiii, creativității, valorificării unui talent. Așadar, urmează o perioadă în care ar trebui să-ți reevaluezi relațiile de iubire, să-ți dai seama de sentimente, la modul cum te raportezi față de partener, de copii, să analizezi dacă ești fericită și dacă ai putea îmbunătăți aceste lucruri.

 

Balanță

 

Luna Plină de astăzi din zodia Scorpion, îți dinamizează axa financiară, respectiv banii obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Posibil să aibă loc evenimente importante, care privesc banii, încasarea unei sume de bani dintr-o tranzacție imobiliară, o sumă mai mare obținută dintr-un credit sau un bonus/primă de la serviciu. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului intră în mișcare retrogradă prin casa familiei, spațiului de locuit, patrimoniului. În perioada următoare trebuie să-ți reevaluezi relațiile cu membrii familiei, administrarea unor bunuri comune, cheltuielile și să rezolvați unele probleme domestice. 

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină, care se formează în zodia ta și-ți activează casa personalității. Va dinamiza si axa relațională și poate avea loc un eveniment important pentru tine, să înregistrezi un succes personal/ profesional, se poate încheia o etapă în cuplu sau să cunoști brusc pe cineva care să-ți schimbe viața. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul tău intră în mișcare retrogradă prin sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, cunoștințelor, informațiilor. În perioada următoare, ar trebui să-ți schimbi atitudinea și felul cum abordezi situațiile, să dai ocazia și altora să-și spună părerile. Posibil să reiei un proiect, să începi un curs amânat sau să faci niște deplasări.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină care se formează în zodia Scorpion și care îți activează casa subconștientului, izolării, introspecției, meditației și sănătății. Posibil să aibă loc evenimente cu impact emotional și să fii nevoită să realizezi că trebuie să elimini din viața ta lucrurile și persoanele, care te opresc să evoluezi. În ceea ce privește starea sănătății, este posibil să ai parte de disfuncții organice, să se acutizeze unele probleme, însă nu trebuie să abuzezi de medicamente, pentru că vor trece de la sine. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului intră în mișcare retrogradă prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din activități extraprofesionale. Așadar, sectorul finanțelor intră într-o reevaluare și va trebui să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează casa prietenilor, a grupurilor sociale din care faci parte, a proiectelor și planurilor de viitor, semn că poți culege roadele unui proiect sau se finalizează cu succes o activitate profesională. Posibil să apară și o criză în relațiile de prietenie și să se încheie cu o ruptură. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului intră în mișcare retrogradă prin semnul nașterii tale, semn că se anunță o perioadă cu mari schimbări în planul personal, o autoevaluare și schimbarea atitudinii față de cei cu care interacționezi.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și poate aduce un succes în sfera profesională. Nu este exclus să apară și o criză în relațiile cu șefii și să iei o decizie de a încheia o etapă profesională. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului intră în mișcare retrogradă prin casa subconștientului. Posibil, în următoarea perioadă, să iasă la iveală unele frici, temeri, de care nu erai conștientă, îți vei reevalua trecutul și vei elimina din viața ta ceea ce te ține în loc să evoluezi.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină care se formează în zodia Scorpion și care anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri care privesc studiile și finalizarea unor cursuri de perfecționare profesională, dezvoltare personală sau limbi străine. Tot astăzi și Pluton, guvernatorul Scorpionului, intră în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn, prin casa relațiilor de prietenie și a planurilor de viitor. Așadar, în următoarea perioadă vei avea parte de unele experiențe care te vor determina să-ți reconsideri poziția față de unii dintre prietenii tăi.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies