Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Leii vor să reînvie pasiunea în cuplu, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 27 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ți-ai propus, astăzi, să cucerești pe cineva sau poate să obții iertatea unei persoane, căreia i-ai greșit, ai mari șanse să obții ceea ce-ți dorești. Ești plină de farmec și convingătoare și nimeni nu-ți poate rezista.

 

Taur


Venus, guvernatoarea ta, face astăzi o conjuncție cu Neptun din zodia Pești, așa că ești înclinată să visezi la o poveste de dragoste, dacă încă nu ești încă într-o relație. Dacă ai intrat de curând într-o relație, te bucuri de pasiunea de început. Totuși, recomandarea astrelor este să fii puțin rațională și să nu avansezi prea repede, înainte să cunoști mai bine persoana în cauză.

 

Gemeni

 

Posibil contextul astral de astăzi să-ți aducă niște surprize în sfera sentimentală, pentru că simți că te îndrăgostești, chiar dacă vrei să fii rațională. De obicei nu te lași ușor cucerită, dar de data aceasta, nu-ți mai este așa indiferent și riști să-ți pierzi capul.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te ajută să cauți metode de a îndrepta situația în relație. Cauți soluții la unele probleme și s-ar putea să găsești răspunsul într-o carte, la un curs pe care-l urmezi, să primești un sfat util de la cineva apropiat. Un dialog cu partenerul, în care să-I spui ce așteptări ai, ar fi binevenit.

 

Leu


Astăzi, pasiunea este la cote înalte și ai impresia că-ți pierzi echilibrul. Dacă ești singură, visezi la o poveste de iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu la început, te lași purtată de val. Și dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vei avea impulsul să reînvii pasiunea.

 

Fecioară

 

Conjuncția lui Venus cu Neptun, care se formează, astăzi, în zodia Pești, pe sectorul relațiilor, te ajută să-i faci partenerului declarații, să-ți relansezi relația, dacă este nevoie de o revigorare. Profită de contextul astral și nu pierde șansele, care vin spre tine, mai ales dacă ești singură!


Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatoarea ta, face un aspect de conjuncție cu Neptun în zodia Pești, îți aduce o schimbare în sfera afectivă. Ai nevoie să-ți regăsești echilibrul în viața de cuplu și partenerul cooperează cu aspectele astrale, iar lucrurile vor merge mult mai bine după o discuție deschisă.

Scorpion

 

Conjuncția lui Venus cu Neptun din zodia Pești, din sectorul sentimental s-ar putea să-ți aducă unele evenimente la care nu te aștepți în planul relațiilor, așa că fii pregătită să experimentezi niște momente unice și profunde!

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de agitație în planul afectiv. Încerci să ții sentimentele în frâu, însă până la urmă tot îi vei face niște declarații partenerului. S-ar putea să fii tentată să flirtezi cu cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul serviciului.

 

Capricorn

 

Conjuncția dintre Venus și Neptun, care se formează, astăzi, în zodia Pești, în sectorul comunicării și deplasărilor, ar putea să-ți scoată în cale niște persoane interesante, cu care să ai dialoguri plăcute și să flirtezi din prima clipă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, contextul astral te împinge să-ți recucerești partenerul.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi, în care Venus și Neptun fac o conjuncție în zodia Pești, îți aduce întâlniri pline de pasiune, dispoziție de flirt, cuceriri. Dacă ești singură și ești în căutarea jumătății, s-ar putea să apară cineva neașteptat în viața ta.

 

Pești

 

Cu Marte și Jupiter în zodia ta și cu conjuncția dintre Venus și Neptun, așteaptă-te la multă pasiune și la o surpriză plăcută din partea unei persoane, pe care ai încercat să o cucerești și nu ai reușit. Astăzi, însă, afli că este îndrăgostit până peste cap de tine. 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies