Horoscop zilnic 27 aprilie 2023. Azi e Mercur retrograd pe casa iubirii, iar Capricornii au neliniști în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 27 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna ajunge astăzi în sectorul sentimental, al aventurilor romantice și este posibil să apară ceva neprevăzut mai ales dacă ești singură. De asemenea, s-ar putea să vrei să-ți impresionezi partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu, și să îi faci un cadou surpriză.

 

Taur

 

Luna traversează astăzi casa relațiilor de familie, spațiului de locuit și patrimoniului și este posibil să fii interesată să rezolvi niște chestiuni care țin de familie, acte, documente, notariat, intrarea în posesia unor bunuri. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva într-un context profesional.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să faci mai multe deplasări să rezolvi chestiuni restante. La serviciu, pot să apară discuții cu colegii din cauza unor idei sau viziuni diferite. În planul sentimental, discuți cu partenerul de cuplu despre chestiuni importante în relație, de viitorul relației.

 

Rac

 

Posibil, astăzi sa faci niște deplasări să rezolvi un context financiar: la bancă, notar, să cumperi ceva de o valoare mai mare. De asemenea, apar discuții despre bani, noi proiecte, colaborări, administrarea unor bunuri la comun cu partenerul.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, în prima parte din zi, să nu fii în cea mai bună formă, pentru că încerci să rezolvi niște chestiuni cu casa, familia, sarcini restante de serviciu. Se anunță o zi dinamică și deși ești pe fugă, găsești timp și pentru a-l petrece cu partenerul de cuplu, care vine cu o veste neașteptată.

 

Fecioară

 

Astăzi, s-ar putea să rezolvi niște chestiuni birocratice sau care au legătură cu o călătorie, niște cursuri. Primești vești surpriză din străinătate sau ceva se dă peste cap într-un context profesional. De asemenea, s-ar putea să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Relația cu prietenii sau cu unele persoane din anturaj are de suferit. Pentru că nu ai știut la un moment dat să gestionezi o criză de comunicare, acum s-ar putea să se strice niște relații. Ești nemulțumită de cursul unor evenimente și-n planul relațional. Recomandarea astrelor este să lași câteva zile să se așeze lucrurile, după care să inițiezi un dialog sincer și deschis.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, la imaginea și reputația profesională, la relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie! Posibil, să apară evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casa, așa că fii pregătită pentru cheltuieli neașteptate!

 

Săgetător

 

Relațiile cu colegii se pot strica astăzi dacă nu ai grija. Pentru că ești mai sensibilă, iei totul personal și ai impresia că toate lumea are ceva cu tine. În partea a doua a zilei, este nevoie să faci rost de o sumă de bani, să plătești niște utilități sau facturi restante.

 

Capricorn

 

Luna traversează, astăzi, casa intereselor financiare, intimității și transformărilor profunde. Este posibil să apară unele discuții legate de bani sau de intimitate, mai ales că Mercur este retrograd pe casa iubirii și aventurilor romantice și poate răscoli sentimentele. De asemenea, pot să apară persoane din trecut sau să-ți aduci aminte de foste iubiri.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să ai discuții cu partenerul despre familie, casă, spațiul de locuit sau chiar o mutare în afara țării. De asemenea, în planul profesional este posibil să primești o ofertă de colaborare, care vine prin cineva de la care nu te aștepți.

 

Pești

 

Astăzi, se anunță o zi agitata și chiar dificilă la serviciu, așa că pregătește-te să faci față la provocări, pentru că nu va fi prea greu, dacă-ți pui mintea să rezolvi tot ce-ți propui. Mai mult de atât, comunicarea este cheia rezolvării unor chestiuni, care țin de administrarea și organizarea sarcinilor, programului de lucru și a muncii în echipă.

related posts

Modifică setările cookies