Horoscop zilnic 27 august 2020. Peștii redescoperă o iubire interzisă din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 27 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Te mobilizezi exemplar astăzi în sfera profesională. Dacă participi la un schimb de experiență profesională vei impresiona prin abilitățile și experiența acumulate de-a lungul timpul. Realizezi că traversezi o perioadă în care nu mai poți amâna anumite schimbări, trebuie să cooperezi și să acționezi cu încredere că drumul pe care mergi este cel bun.

Taur

Astăzi îți regăsești cheful de viață și ești dispusă să dai uitării unele neînțelegeri cu partenerul. În planul profesional, reevaluarea proiectelor este o prioritate pentru tine, pentru că vrei să-ți schimbi direcția. Este necesar să-ți consolidezi imaginea și pentru acest lucru trebuie să schimbi modalitatea de comunicare și de interacționare cu ceilalți.

Gemeni

Dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, vei observa că nu este tocmai momentul potrivit. Salariul pe care îl ceri este mult peste ce pot oferi angajatorii, așa că, gândește-te de două înainte, pentru că acum dispui de mult timp liber.

Rac

Ești nemulțumită de faptul că nu ai cum să faci schimbări în momentul de față în casă. Sau poate totul are legătură cu relațiile tale cu părinții care sunt tot mai conflictuale pe zi ce trece. Mentalitățile diferite și disputele par să fi creat o prăpastie între voi.

Leu

Astăzi ești plină de energie și optimism și vei fi în centrul tuturor acțiunilor pe care le desfășori. Luna îți traversează casa aventurii, a iubirii, flirtului și distracției, așa că în tot ce faci astăzi vei căuta și o stare de bine și să te faci plăcută.

Fecioară

Te sfătuiești astăzi cu cineva din familie despre direcția ta profesională, dacă să te specializezi în altceva sau să ai curajul să începi o activitate independentă, în care să nu mai depinzi de un angajator, de program de lucru. Cochetezi cu ideea să pleci și în străinătate pentru o perioadă.

Balanță

Ești tentată să pleci cu o bursă de studiu în străinătate sau să-ți schimbi jobul. Axa cunoașterii este puternic activată și ai tot mai multe gânduri de schimbare, vrei să încerci altceva, să înveți lecții de viață din schimburi de experiență profesională.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a lua decizii care privesc încheierea unui contract/parteneriat profitabil. Luna traversează casa banilor și intră în aspecte armonioase cu sectorul asociat carierei și al superiorilor, dar și cu sectorul activităților curente de la locul de muncă.

Săgetător

Te afli astăzi față în față cu o propunere din partea partenerului de a lucra împreună sau pe termen scurt să colaborați într-un proiect. Îți surâde ideea, pentru că așa ați petrece mai mult timp împreună și nu ar mai exista reproșurile că-ți petreci mai mult timpul la serviciu decât acasă.

Capricorn

Dacă în ultima perioadă ai intrat în conflict cu toată lumea și acest lucru a influențat relația de cuplu, relația cu familia sau cu cei cu care lucrezi, astăzi când Luna îți traversează casa subconștientului și stai izolată, realizezi că trebuie să-ți schimbi comportamentul.

Vărsător

Astăzi, Marte, planeta acțiunii, poziționată în casa comunicării și a deplasărilor, face aspecte favorabile cu Luna, prezentă în casa prietenilor și a planurilor pe termen lung. Prin urmare, găsești o strategie bună de comunicare pentru a-ți prezenta ideile originale și a le implementa într-un proiect la care vrei să lucrezi cu unul dintre prieteni.

Pești

Astăzi, te întâlnești neașteptat cu o persoană din trecutul tău. Ai gânduri să reluați prietenia, însă tu îți dorești mai mult de atât. Astrele te sfătuiesc să nu te mai întorci din drumul tău și să ieși cu prietenii, să ai viață socială, să schimbi mediul în care ieșeai până acum, pentru că ai mari șanse să cunoști pe cineva interesant.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies