Horoscop zilnic 27 august 2021. Capricornii vor face o nouă cucerire sentimentală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 27 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, trebuie să dai dovadă de înțelepciune și calm atunci când începi un dialog cu șefii. Ar trebui să te abții dacă ți se face observație sau ți se comunică niște direcții profesionale pe un ton mai răstit. În planul financiar este posibil să apară o situație neașteptată privind niște acte pe care trebuie să le obții de la o instituție publică.

 

Taur

 

Astăzi, ai mult de lucru la serviciu și nu ai liniște până nu termini tot ce ți-ai propus, cu riscul să rămâi peste program. Contextul astral îți aduce în atenție lipsa comunicării în raport cu șefii și diferențele de viziune și principii de viață. În planul sentimental este posibil să cunoști, prin intermediul serviciului, o persoană cu care începi să flirtezi.

 

Gemeni

 

Ziua îți rezervă surprize la tot pasul, mai ales în sfera sentimentală, unde te revezi cu cineva din trecut. S-ar putea întâlnirea să te răscolească și să ai nevoie de o perioadă în care să-ți analizezi sentimentele, dacă mai simți ceva pentru persoana respectivă.

 

Rac

 

Planurile tale care privesc schimbări în locuință sau un demers imobiliar ar putea să fie date peste cap sau să apară unele blocaje privind accesarea unui credit sau obținerea unor sume de bani de care ai nevoie pentru proiectele tale personale. Totuși, nu te lași până nu obții documentele de care ai nevoie.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să ai niște surprize venite de la șefi, care fac niște schimbări în programul de lucru sau privind sarcinile. Vestea bună, care te surprinde, este că vei fi remunerată sub forma unor bonusuri pentru sarcinile în plus. Așadar, situația financiară se poate îmbunătăți în perioada următoare.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți pregătește o călătorie, o deplasare sau participarea la evenimente sociale. Vei fi foarte activă și deschisă, accepți invitații și cunoști multă lume, îți lărgești cercul de cunoscuți și orizonturile cunoașterii. Dacă ești în concediu, vizitezi niște locuri minunate.

 

Balanță

 

Astăzi, apar surprize de ordin financiar, primești cadouri de la un prieten sau obții o finanțare pentru un proiect personal. Dacă vrei să achiziționezi un lucru pe care îl urmărești de mult, găsești o ofertă care să te mulțumească. În sfera relațiilor, deschizi niște subiecte delicate despre apropierea sufletescă, sfera intimă și încrederea reciprocă.

 

Scorpion

 

Relațiile de prietenie intră în vizorul tău și decizi să rupi unele legături cu oamenii care te-au dezamăgit ori au dovedit că nu merită să-ți fie alături. Tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor și parteneriatelor îți poate aduce o surpriză din partea partenerului de cuplu sau a unor colaboratori cu care desfășori activități.

 

Săgetător

 

Dacă astăzi ți-ai programat o zi de relaxare, află că este posibil să ți se dea peste cap programul și să fii nevoită să rezolvi unele lucruri care apar la serviciu. În partea a doua a zilei, te întâlnești cu prietenii și reușiți să organizați o ieșire în afara orașului.

 

Capricorn

 

Dacă ești singură, contextul astral de astăzi te îndeamnă să faci cuceriri noi. Mai mult de atât, surprizele par să se țină lanț pe tot parcursul zilei, așa că n-ai timp să te plictisești. Dacă te afli în vacanță, primești vești de la serviciu legat de un proiect nou în care ai fost cooptată.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul familiei și al chestiunilor gospodărești. Este posibil să te întorci acasă dintr-o călătorie și să fii nevoită să rezolvi o serie de treburi casnice. În relațiile cu unii membrii ai familiei ar putea să apară disensiuni. În sfera sentimentală ai o nemulțumire pe care nu o împărtășești încă partenerului.

 

Pești

 

Centrul tău de interes de astăzi este comunicarea, cunoașterea, acumularea de cunoștințe, informarea și relaționarea în mediul online. Dacă lucrezi în PR, marketing, vânzăzi, presă, edituri, comerț înregistrezi un succes, închei niște parteneriate profitabile sau discuțiile pe care le ai cu colaboratorii și potențialii clienți vor duce spre un contract pe termen lung.

 

Elon Musk devine Terminator!

related posts

Modifică setările cookies