Horoscop zilnic 27 august 2022. Săgetătorii pot rupe o relație personală într-un impuls de moment, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Fecioarei și care anunță noi începuturi în sectorul muncii și sănătății. Aspectul dizarmonic care se formează între fenomentul astral și Marte, guvernatorul tău, vine să amplifice niște nemulțumiri, pe care s-ar putea să le transformi în conflicte. Și viața sentimentală poate fi afectată de contextul astral și este recomandat să nu iei decizii sub impulsul momentului.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care te îndeamnă la noi începuturi în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor (dacă ești părinte), creativității și valorificării unei pasiuni. Pentru că Marte, planeta acțiunii, din sectorul financiar formează un aspect dizarmonic cu fenomenul astral, este posibil să faci eforturi și să cauți să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate pe care nu ai luat-o în considerare până acum. În sectorul sentimental este posibil să iei niște decizii bruște, în urma unor încercări, care au afectat stabilitatea relației.

Gemeni

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape în relațiile cu membrii familiei, chestiunile care privesc patrimoniul, căminul și spațiul de locuit, relațiile cu părinții. Din configurația astrală face parte și Marte, planeta acțiunii, proaspăt intrat în zodia Gemeni, așa că vei face eforturi să rezolvi chestiunile casei și familiei și vei lua decizii pe termen lung.

Rac

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Fecioară activează sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, negocierilor și toate activităților care implică schimburi sau deplasări pe distanțe scurte. Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul casei carierei, în tranzit prin casa secretelor, subconștientului și trecutului. Posibil să primești o ofertă de job, însă nu știi dacă să faci sau nu schimbarea. Rămâne să analizezi, așa cum cere zodia Fecioară și să ții secret până când te decizi.

Leu

Luna Nouă din zodia Fecioară care se formează astăzi activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Aspectul dizarmonic care se formează cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung, dacă este abordat constructiv, îți poate aduce multe beneficii și contracte de muncă prin intermediul prietenilor.

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în casa identității și-ți aduce noi începuturi în viața personală. Ești invitată să-ți setezi obiective noi pentru următorul an. Pentru că fenomenul astral formează un careu, aspect stresant, cu Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și relației cu superiorii, este posibil să reacționezi impulsiv într-un context profesional, într-un dialog cu superiorii. Cea mai bună soluție este să folosești constructiv această situație, să cauți idei de suplimentare a veniturilor, prin schimbarea activității profesionale și începerea unei noi etape.

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, te invită la un bilanț. Deși simți o agitație interioară, de la aspectul pe care fenomenul astral îl formează cu Marte, planeta acțiunii, nu da curs impulsurilor de moment și folosește constructiv această energie, în pregătirea ta profesională!

Scorpion

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Marte, guvernatorul tău, formează un aspect conflictual cu Luna Nouă și este posibil să iei niște decizii greșite, dacă dai curs impulsurilor de moment. Sfatul astrelor este să-ți temperezi impulsurile și să analizezi situațiile ivite, așa cum cere zodia Fecioare, după care poți lua decizii.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul carierei, sferei socio-profesionale și imaginii, semn că vei lua decizii de a începe o nouă etapă în sfera profesională. Careul care se formează între Luna Nouă și Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor, vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri, pe care le ai în relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Recomandarea astrelor este să nu dai curs impulsurilor de moment, care au ca motiv activitatea profesională, pentru că s-ar putea să strici sau chiar să rupi o relație personală sau profesională.

Capricorn

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în secdtorul asociat studiilor, educației superioare, perfecționării și schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, lărgirii universului cunoașterii și principiilor de viață. Posibil să intervină niște situații dificile la locul de muncă, pentru că Luna Nouă formează un aspect disonant cu Marte din casa serviciului, și să fii mai impulsivă, să-ți exprimi ideile sau opiniile, astfel încât să strici niște relații, așa că ai grijă cum pui problemele!

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din moșteniri, a taxelor, impozitelor și creditelor. Se deschide o nouă etapă în care ești invitată să-ți faci ordine în situația financiară. Posibil să apară niște situații în cuplu și să reacționezi mai impulsiv.

Pești

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și anunță deschiderea unei noi etape. Pentru că fenomenul astral formează un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa familiei, este posibil să intervină niște situații mai conflictuale în familei, legat de casă, spațiul de locuit sau relațiile cu părinții, așa că o atitudine mai defensivă ar fi binevenită.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies