Horoscop zilnic 27 decembrie 2020. Capricornii au nevoie de o perioadă de refacere, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, exprimării ideilor, dialogului și deplasărilor. Poți demara acțiuni importante, mai ales de scurtă durată. Ești plină de idei și dai dovadă de ingeniozitate.

 

Taur

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, criteriul cel mai important pentru tine vor fi banii. Ai nevoie de securitate materială și nu te lași până nu obții ce îți dorești. Astăzi, găsești multe soluții practice la problemele curente.

 

Gemeni

 

Analizezi, astăzi, unele aspecte importante ale vieții și ai ocazia să faci un pas important prin acceptarea procesului de transformare interioară. Explorările spirituale și filosofice te ajută să te eliberezi de unele atașamente mai vechi, în care nu te mai regăsești. 

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat subconștientului și nu prea ai dispoziție de socializare, chiar dacă primești multe mesaje de la prieteni și rude. Singurul lucru care te preocupă este administrarea cât mai bine a unei sume de bani, pe care o deții împreună cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care se plimbă prin casa proiectelor pe termen lung, ar putea exista unele dialoguri privind planurile tale pe anul viitor. S-ar putea să te entuziasmezi mai tare cu privire la unele schimbări, chiar dacă intuiția îți spune altceva. Fii totuși precaută și nu lua încă decizii!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul carierei și este posibil să te preocupe imaginea ta în sfera profesională. Îți propui, pentru anul ce vine, să-ți asumi mai multe responsabilități în carieră, pentru că ai ambiții mari în acest domeniu.

 

Balanță

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în casa filosofiei de viață și s-ar putea ca unele evenimente, care au loc, să vizeze viața de familie, relația cu unii membri sau spațiul de locuit. Realizezi că trebuie să abordezi cu mai multă responsabilitate viața de familie.

 

Scorpion

Cu Luna traversând casa banilor și a avantatajelor materiale este posibil să primești o sumă de bani sau niște cadouri venite mai târziu. Totodată, dacă ai intenția să faci artificii financiare, ar trebui întâi să analizezi sau să discuți, în prealabil, cu partenerul de cuplu, mai ales dacă intențiile tale privesc finanțele în comun.

 

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, casa relațiilor și a parteneriatelor și contextul astral este legat și de finanțe, așa că este posibil să abordezi unele subiecte pe teme financiare. Chiar dacă la început este posibil să fie puțin îngreunată comunicarea cu persoana iubită, până la finalul dialogului reușiți să cădeți de acord cu privire la niște decizii.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să nu stai prea bine la capitolul energie, mai ales că Luna îți traversează casa sănătății. Dacă zilele trecute ai făcut abuzuri alimentare, acum este nevoie să faci o pauză și-ți va lua mai mult să te refaci dacă nu ții puțin regim alimentar și odihnă mai multă.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa iubirii și a copiilor și ar trebui să găsești punți de legătură cu partenerul, dar și cu copiii, dacă ești părinte. Comunicarea joacă un rol important și este posibil să ai intuiție să găsești soluții la unele tensiuni apărute între voi.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te face să realizezi câtă nevoie ai de prieteni, să fii integrată într-un grup cu care să ai aceleași idealuri și principii. Îți dorești tot mai mult să te implici în cauze umanitare, să faci bine oamenilor și vei discuta aceste aspecte cu cei apropiați ție, te vei consulta și vei căuta să găsești cea mai bună formula.

 

 

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies