Horoscop zilnic 27 decembrie 2021. Peștii află lucruri neplăcute din viața partenerului, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți concentrezi atenția pe relația de cuplu, unde ai parte de armonie. Sunteți pe aceeași lungime de undă și aveți ocazia să faceți planuri pe termen lung. În ce privesc relațiile profesionale, s-ar putea să existe niște tensiuni cu șefii pentru o problemă ivită înainte de sărbători și care nu a fost rezolvată la timp.

 

Taur

 

Planurile tale pe ziua de astăzi pot fi date peste cap de o situație de la locul de muncă sau de o problemă de sănătate a unui membru al familiei. Este posibil să fii nevoită să faci și niște deplasări pentru chestiuni administrative, birocratice.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează sectorul afectiv, ar trebui să-ți aducă evenimente în planul sentimental sau dacă ești părinte, în relațiile cu copiii. Totodată, ai sprijin de la partener într-o chestiune financiară.

 

Rac

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru casă, familie. Pot avea loc evenimente sau situații care să necesite ajutorul tău financiar acordat unui membru al familiei. Relația cu partenerul s-ar putea să aibă de suferit din cauza unor mentalități diferite și a modului cum pui problema într-o chestiune care vă privește.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează sectorul comunicării și face tensiuni cu sectorul muncii, ar putea să-ți aducă unele neplăceri în relațiile cu colegii, mai ales dacă îți susții cu tărie opiniile, deși, în sinea ta știi că și cealaltă parte are dreptate. Gândește-te de două ori înainte să-ți spui părerea și încearcă și aplanează conflictele, nu le amplifica!

 

Fecioară

 

Cu Luna plasată în casa banilor, ai parte de situații și evenimente care implică banii, încasarea unor sume, cheltuieli neprevăzute și rezolvarea unei situații care apare în familie. S-ar putea să apară tendința să depășești un buget alocat cumpărăturilor.

 

Balanță

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și te simți mai sensibilă, așa că vei căuta compania celor dragi. S-ar putea un dialog cu unul dintre membrii familiei să-ți fi răscolit amintirile, să-ți aduci aminte de evenimente din trecut.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, de interiorizare. Pentru că se activează casa subconștientului și a frământărilor interioare, ai tot felul de gânduri de cum să rezolvi o situație ivită neașteptat zilele acestea. La serviciu, te confrunți cu unele nemulțumiri ale șefilor și va trebui să sari în apărarea unor colegi.

 

Săgetător

 

Ești tentată, astăzi, să investești într-un proiect, care, s-ar putea, să-ți aducă mai multe probleme decât beneficii. Așa că, dacă vreunul dintre prieteni vine cu o propunere, așteaptă și nu te lansa într-o afacere, speculație financiară, care-ți poate aduce riscuri financiare!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ieși în față, să rezolvi o situație apărută la locul de muncă. Ai grijă la imagine și la dialogurile cu șefii, pentru că este posibil să vrei să-i faci un bine unui coleg, dar să-ți strici imaginea în fața șefilor!

 

Vărsător

 

Astăzi, vei fi nevoită să faci față unei situații, care te frământă de o perioadă bună de timp și va trebui să te bazezi pe experiența ta, nu pe a altora, și pe principiile tale de viață. În altă ordine de idei, la serviciu începi un proiect nou.

 

Pești

 

Astăzi, s-ar putea să existe discuții cu partenerul de cuplu legate de bani, cheltuieli sau sfera intimă și încrederea reciprocă. Ai nevoie de mai multă atenție din partea acestuia. Din discuție în discuție s-ar putea să afli și niște lucruri care nu vor fi pe placul tău.

related posts

Modifică setările cookies