Horoscop zilnic 27 decembrie 2022. Scorpionii au parte de momente fericite în cuplu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 27 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează astăzi sectorul frământărilor interioare și trecutului și te îndeamnă la visare și introspecție. Posibil să iei legătura cu persoane din trecut sau cu care vrei să începi o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu și ai gânduri să începi o relație secretă, gândește-te de două ori înainte, pentru că s-ar putea afla în scurt timp!


Taur

 

Astăzi treci de la o stare la alta și nu știi ce decizie să iei într-o activitate extraprofesională. Dialogul cu unul dintre prieteni, care te recomandă într-un proiect, te va ajuta să iei decizia bună pentru tine. Luna în zodia Pești îți aduce intuiția de care ai nevoie într-un context financiar.


Gemeni

 

Luna traversează astăzi zodia Pești, respectiv casa carierei și relațiilor cu șefii și este posibil să primești niște oferte sau propuneri de a te implica în proiecte noi. Posibil să faci și planuri de vacanță cu cineva din străinătate, să vă vedeți în următoarele săptămâni.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează astăzi zodia Pești, respectiv casa principiilor, convingerilor, idealurilor, pregătirii profesionale, educației superioare și călătoriilor. Pentru că formează aspecte favorabile cu planetele din casa relațiilor, s-ar putea să te preocupe relația de cuplu și să reușești să îi dedici mai mult timp partenerului de cuplu. Traversați o perioadă în care rezonați din toate punctele de vedere.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează zodia Pești, îți aduce inspirație într-un context financiar. Încasezi bani și mai faci niște cheltuieli pentru următoarea petrecere. Și pentru că perioada sărbătorilor nu s-a încheiat, mai vin și cadouri întârziate.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei, în aspecte armonioase cu planetele din casa iubirii, s-ar putea să ai parte de o zi deosebită în planul relațional. Și dacă ești singură, ai deschidere către o persoană cu care ai aceleași viziuni, principii și pasiuni. 

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin casa treburilor gospodărești și a sarcinilor de muncă se anunță o zi destul de aglomerată la capitolul muncă. Norocul tău este că vei avea ajutor de la colegi sau de la familie și astfel îți rămâne și ție timp pentru relaxare la final zilei. S-ar putea, la un moment dat, să primești niște informații sau vești, care să te pună pe gânduri, dar îți revii imediat, pentru că ai multă treabă.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Pești, respectiv prin casa iubirii și aventurilor romantice, în aspecte armonioase cu planetele din casa comunicării, ai parte de dialoguri plăcute cu partenerul de viață, declarații și momente fericite în cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva în mediul online și să urmeze o perioadă intensă de comunicare.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să te întorci acasă dintr-o călătorie și să ai multe chestiuni gospodărești de rezolvat. Luna traversează sectorul vieții de familie și activează relațiile cu membrii familiei și activitățile care țin de casă. Posibil să-ți aduci aminte și de locurile copilăriei sau să faci o vizită părinților.

 

Capricorn

 

Un dialog cu partenerul de cuplu, legat de regimul unei locuințe sau al casei în care locuiți, ar putea să vă strice ziua, dacă nu gestionați o criză cât mai repede. Faceați echipă bună împreună, așa că ar fi cazul să vă uniți forțele, să vă conectați și să fiți pe aceeași lungime de undă.

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Pești, în casa banilor, preocupările tale de astăzi sunt de natură financiară: fie că încasezi bani, faci plăți sau mergi la shopping. De asemenea, te preocupă mărirea veniturilor și implicarea într-o activitate, care să-ți aducă nu numai beneficii financiare, dar și satisfacții profesionale.


Pești

 

Luna îți traversează casa personalității și formează aspecte favorabile cu planetele în tranzit prin casa prietenilor, așa că astăzi este o zi în care s-ar putea să stai la telefon la discuții sau întâlniri cu prietenii. Deși ai intenția să-ți faci și niște planuri de viitor, le amâni pentru după Anul Nou, să te poți bucura și tu de zilele libere, fără să te mai stresezi cu ce vei face mai departe.

related posts

Modifică setările cookies