Horoscop zilnic 27 februarie 2019. Racii au parte de surpriză de proporții, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 27 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Moderația este cea mai bună strategie pentru tine azi. Știi foarte bine ce îți doreșți și ești dispusă să îți încerci norocul că să reușești. Excesele de impulsivitate le poți controla și chiar aduce în favoarea ta. 

 

TAUR

 

Este una dintre acele zile în care lucrurile bune și cele rele vin la pachet. Nu este vorba de faptul că tu ai vreo implicare în toate acestea, ci doar de faptul că uneori se mai întâmplă. În acest caz este bine să nu mai încerci să controlezi ceva. Mai bine lasă lucrurile să decurgă de la sine.

 

GEMENI

 

Dai dovadă de spontaneitate, de umor și ești în centrul atenției. La locul de muncă vei fi extrem de productivă, vei termina lucrurile repede și totul va ieși exact cum ți-ai dorit. Energia ta este debordantă chiar și pe seară când e posibilă  o ieșire în oraș cu prietenii. 

 

RAC

 

Poți obține multe azi mai ales dacă ești deschisă la nou. Poate fi vorba și de un contract nou, o slujbă nouă, iar viața ta va lua o turnură neașteptată. Nu te abține în a-ți afirma ideile chiar dacă par prea îndrăznețe sau prea revoluționare.

 

LEU

 

Este o zi plină pentru tine și vei interacționa cu multă lume azi. Fie că vrei, fie că nu vrei, oboseala își va spune cuvântul și e posibil să pierzi anumite lucruri esențiale care se întâmplă azi. Încearcă să fii cât mai prezența și numai atunci când consideri că nu mai poți face față retrage-te într-un mod politicos. 

 

FECIOARA

 

Deși nu vei fi de acord, te vei supune majorității. Fie că vorbim de locul de muncă, fie că vorbim de prieteni sau de relația ta personală, te vei supune dorinței lor pentru că îți dai seama că nu ai niciun argument logic de partea ta. Totuși, nu duce prea departe acceptarea, pentru că oamenii din jurul tău te știu altfel: întotdeauna ai ceva de spus. 

 

BALANȚĂ

 

Nu este o zi foarte bună pentru a comunica lucruri importante. Te simți obosită și îți dorești puțină distanță față de multe lucruri, așa că foarte multe persoane apropiate se vor îngrijora pentru ține. Tu hotărăști până unde mergi cu dorința de izolare. 

 

SCORPION

 

Nu lua de bun tot ce ți se spune, pentru că ai și tu părerile tale pe care trebuie să le susții până la capăt. Intri în conflict cu un coleg care ascunde adevărul și apelează la diverse tertipuri incorecte pentru a se impune în față tuturor, numai că nu-i merge cu tine. 

 

SĂGETĂTOR

 

Nu lasa frâu liber fanteziei, ci încearcă să fii ceva mai pragmatică. E posibil să îți creezi o iluzie în legătură cu un lucru și să fii dezamăgită. Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales cu o persoană mai în vârstă. 

 

CAPRICORN

 

Nu prea știi exact ce să faci mai repede azi, iar obligațiile de la locul de muncă te pot copleși foarte repede. Dar tu știi foarte bine să te organizezi și atunci totul va fi ok. Încearcă să fii ceva mai înțelegătoare cu partenerul tău pentru că trece printr-o perioadă mai grea.

 

VĂRSĂTOR

 

Odată ce vei înțelege cum merg lucrurile într-un proiect important, vei începe să lucrezi la capacitatea ta maximă. Viitorul tău poate fi asigurat pentru că viziunea ta asupra lui este extrem de corectă. Încearcă să ai ceva mai multă încredere în tine.  

 

PEȘTI

 

E posibil că o propunere interesantă să vi se ivească azi, dar nu este bine să spuneți DA din prima. Încercați să vă sfătuiți și cu persoanele apropiate până a lua o decizie și chiar să o lăsăți pe săptămâna viitoare. Încercați să dați atenție planului financiar. 

  • Horoscop zilnic 27 februarie 2019. Racii au parte de surpriză de proporții, vezi ce se întâmplă cu Leii

related posts

Modifică setările cookies