Horoscop zilnic 27 februarie 2020. Peștii recuperează o sumă consistentă de bani, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 27 februarie 2020. 


Berbec

Te preocupă astăzi relația de cuplu. Dorești să-ți îmbunătățești relațiile cu persoana iubită sau dacă ești singură, să pui bazele unei noi relații. Ai dispoziție de flirt, dorința de a seduce și de a-ți pune la încercare capacitatea de a atrage persoanele care-ți plac.

Taur

Contextul astral de astăzi te invită la izolare, meditație și introspecție. Este un răstimp bun pentru a reanaliza colaborările și contractele în derulare și să cântărești bine dacă te avantajează și dacă nu cumva oboseala, suprasolicitarea și problemele de sănătate sunt cauzate de faptul că ești în slujba serviciului, iar restul domeniilor au trecut pe locul secund.

Gemeni

Ai parte astăzi de o surpriză de la o prietenă sau o cunoștință, care îți face un cadou sau te recomandă într-un proiect. Sunt șanse mari să pui bazele unui proiect, care în următorul an și jumătate să-ți aducă profituri mari.

Rac

Configurația astrală de astăzi te împinge în lumina reflectoarelor, cariera este pe primul plan și culegi roadele demersurilor tale. Susținerea celor dragi a contat foarte mult să ai încredere în forțele tale și acum ți se apreciază munca. 

Leu

Ai parte de o revelație astăzi privind acțiunile tale în domeniul financiar. Negociezi în favoarea ta o tranzacție. Totodată, este o zi bună pentru refacerea unor calcule, mai ales că vei primi niște sfaturi utile de la un prieten aflat în străinătate, care activează într-un domeniu financiar.

Fecioară

Primești astăzi o sumă de bani, un cadou sau un prieten se oferă să-ți dea cu împrumut o sumă mai mare de bani, pe care nici nu sperai să o primești. Ești recunoscătoare și faci un plan de returnare în următoarea perioadă. Ajungi la concluzia că mai ai nevoie de o sursă de venit și te gândești ce ai mai putea face în plus pentru a-ți suplimenta veniturile.

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ții cont și de nevoile și dorințele partenerului. Decideți împreună că ar trebui să faceți o schimbare în locuință și porniți într-o cursă a cumpărăturilor, nu de alta, dar vă doriți atât de mult o schimbare, încât nu mai stați pe gânduri.

Scorpion

Înregistrezi un succes astăzi la locul de muncă sau ți se recunosc meritele pentru munca depusă din ultima perioadă. Poți să primești ajutorul unei colege care te degrevează de o sarcină de serviciu sau în urma reorganizării activității, primești mai puține sarcini și reușești și tu să vii cu drag la serviciu.

Săgetător

Astăzi ar fi benefic pentru relația ta să-ți găsești timp pentru a-l petrece și cu persoana iubită. Contextul astral te invită să îi faci o surpriză partenerului de cuplu. Totodată, dacă ai participat la un concurs, poți câștiga un premiu sau o distincție.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți reorganizezi spațiul de locuit sau spațiul de lucru la serviciu, unde intervin tot felul de modificări. În planul sentimental, petreci o seară liniștită alături de partenerul de cuplu.

Vărsător

Mergi astăzi la un salon de înfrumusețare și-ți schimbi look-ul, iar apoi mergi cu niște prietene la shopping. Petreceți o seară relaxantă și povestiți fiecare aventurile sale în dragoste. În sfera profesională este liniște deocamdată.

Pești

Primești astăzi o sumă de bani de la unul dintre părinți sau recuperezi o sumă de bani împrumutată unui prieten. La serviciu comunici foarte bine cu colegii și cooperezi armonios în proiectele comune.

 

related posts