Horoscop zilnic 27 februarie 2021. Peștii pot încheia o căsnicie sau o relație amoroasă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat muncii și sănătății. Se poate încheia o etapă ce ține de muncă, de programul de lucru sau în relațiile cu colegii. Cum Mercur, guvernatorul casei muncii, se află în zodia Vărsător, în conjuncție cu Jupiter, marele benefic, este posibil să îți dorești să începi un proiect personal de suflet împreună cu un prieten. În ce privește sănătatea, este posibil să realizezi că trebuie să-ți schimbi modul de viață, să eviți suprasolicitarea și să începi o dietă.

 

Taur

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat iubirii, romantismului, copiilor și activităților de creație și artistice. Posibil, să reușești să-ți valorifici un talent, să culegi roadele unor demersuri, de pe urma cărora să obții și beneficii financiare. În planul sentimental, se poate încheia o etapă. Dacă ești părinte, relația cu copiii devine importantă și vei acorda mai multă atenție petrecerii timpului cu aceștia.

 

Gemeni

 

Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează astăzi, marchează un eveniment care ține de viața de familie, de spațiul de locuit, de administrarea unui imobil sau de relația cu părinții. Se poate încheia o etapă, să schimbi domiciliul sau primești o propunere de a te muta cu partenerul. Totodată, este posibil ca o situație sau un eveniment petrecut în familie să-ți schimbe principiile legate de familie, cămin, patrimoniu.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, schimburilor de opinii, învățării, informațiilor utile primite, deplasărilor și nu în ultimul rând relațiilor cu frații. Posibil, astăzi să primești niște răspunsuri la frământările tale, la o schimbare majoră la care te gândești de mai mult timp să o faci.

 

Leu

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Posibil să culegi roadele unor demersuri financiare, să încasezi o sumă de bani mai mare sau o colaborare să se încheie. Pe parcursul zilei ar putea să apară un moment în care să realizezi că trebuie să te prețuiești mai mult și să arăți acest lucru si celorlalți.

 

Fecioară

 

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod deosebit pentru că este Luna Plină, care se formează în semnul nașterii tale, în sectorul identității. Este posibil să închei un capitol din viața ta care are legătură cu sfera profesională, cu imaginea ta, cu modul în care percepi lucrurile din prisma sistemului tău de valori. Totodată, poți culege roadele unor demersuri în planul personal.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează pe sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației, universului interior, semn că ai ocazia să închei o etapă din viața ta, să te debarasezi de schemele vechi, să elimini ce nu-ți mai folosește și să te vindeci. Posibil situațiile care vor apărea astăzi te vor face să reflectezi la relația sentimentală, la faptul că fericirea nu se rezumă doar la relație, ci la multe alte lucruri pe care ar trebui să le consideri importante.

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează încheierea unei etape privind relațiile de prietenie, planurile și proiectele pe termen lung. Pentru că Fecioara se află pe axa sentimentală, pot să apară și evenimente în planul iubirii, răsturnări de situație sau să iei decizii supriză.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei și marchează încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, dar și privind imaginea si statutul personal. Negocierile vor juca un rol important și felul cum vei știi să te pui în valoare îți va aduce o funcție, un job nou sau recunoaștere.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care va activa sectorul principiilor, mentalităților, credințelor, călătoriilor, străinătății, studiilor și perfecționării profesională. Așadar, se încheie o etapă privind studiile, un curs, relația cu cineva din străinătate, un proiect în care ai fost implicată. Este posibil să-ți dorești să-ți faci ordine în viață, în sistemul de valori și în filosofia de viață.

 

Vărsător

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sectorul financiar, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, cu alte persoane, în ce privesc moștenirile, creditele, avantajele materiale, taxele sau impozitele. Totodată, este activată și sfera intima și dacă ai avut o relație extraconjugală, acum se poate încheia.

 

Pești

 

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat mariajului, relațiilor sau parteneriatelor profesionale. Așadar, se poate încheia o relație, un parteneriat sau o căsătorie, dar și trecerea la următorul nivel al relației. În urma introspecției, poți face curățenie în relațiile tale și să păstrezi numai ce merită, iar aici intră și partenerul de viață cu care poți avea unele momente de criză în cuplu. Dacă veți știi să treceți peste acele momente, relația va rămâne solidă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies