Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021. Săgetătorii încearcă să-și suplimenteze veniturile, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 27 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi va scoate în evidență grija ta față de familie și în special față de părinți. Totodată, te preocupă reamenajarea locuinței, pentru că-ți place să te simți bine în spațiul tău de locuit. Așadar, faci planuri cu partenerul de cuplu privind schimbările din casă.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să vrei să lămurești cu partenerul de cuplu niște aspecte, care vizează viața împreună, o posibilă mutare sau achiziționarea unui imobil. Totodată, tot ce ți-ai propus să faci astăzi are finalitate până se termină ziua și ești mulțumită de rezultate.

 

Gemeni

 

Primești, astăzi, vești de la superiori privind o mărire salarială, de la o instituție cu care colaborezi sau de la o instituție bancară, unde ai cerut o finanțare. Posibil proiectele tale să înceapă mult mai repede decât ai anticipat, iar planurile tale să prindă contur începând de astăzi.

 

Rac

 

Demarezi astăzi o actiune notarială, încerci să intri în posesia unui bun de valoare sau vrei să valorifici un bun de valoare prin vânzare. Astrele sunt de partea ta și la serviciu, unde se întrevăd dialoguri favorabile negocierilor salariale.

 

Leu

 

Posibil astăzi să primești tot felul de semnale din planul astral, greu de înțeles, însă vei avea prilejul să-ți vezi propriile defecte reflectate în cei din jur sau în lucrurile care te deranjează și vei dori să le îndrepți.

 

Fecioară

 

Dialogul cu unul dintre prieteni, cu care ai avut confruntări dese de idei, principii și convingeri personale, ar putea, astăzi, să-ți clarifice o situație pe care o ai, de astă vară, privind relația pe care înceci să o ai în planul sentimental sau relația cu unul dintre copii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Pentru tine este o zi importantă, astăzi, pentru că, în funcție de cum te vei pune în valoare, vei obține și un job, o funcție, preluarea unui proiect pe care îl râvnești de ceva timp sau o decizie care privește plecarea în străinătate.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să-ți lărgești experiența de viață și aria de acțiune, să te antrenezi în niște activități sau să participi la proiecte, care te vor face să progresezi la un nivel superior, avansând dincolo de limitele cu care erai obișnuită. Totodată, ești deschisă să explorezi domenii noi și ai dispoziție de studiu.

 

Săgetător

 

Chestiunile financiare nu-ți dau pace nici astăzi și tot încerci să rezolvi sau să faci rost de mai multe colaborari pentru a-ți suplimenta veniturile. Totodată, te sfătuiești cu partenerul de cuplu să deschideți un cont de economii, la care să nu umblați decât in situații de extremă urgență.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai nevoie de susținerea și afecțiunea partenerului de cuplu, pentru a putea să treci peste unele provocări de la locul de muncă. Aștepți o decizie a șefilor legată de activitatea ta din ultimele proiecte. Poate ar trebui să fii mai relaxată, pentru că ai dovedit că ești serioasă, disciplinată, ai simțul realității, ești corectă, perseverentă și sârguincioasă.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai inspirație și să începi un proiect în care să-ți manifești inspirația și creativitatea. Ai multe resurse și idei originale, pe care este păcat să nu le exploatezi. Folosește-te de configurația astrală care-ți este favorabilă pentru a începe un nou capitol în viața ta profesională!

 

Pești

 

Îți dorești să schimbi locul de muncă sau domeniul în care activezi. Simți că ți s-ar potrivi mai bine să lucrezi într-o fundație, un ONG, să desfășori activități umanitare. Este ceea ce-ți aduce satisfacție personală și vei reuși să faci aceste lucruri chiar dacă, pe moment, nu vei putea renunța la jobul actual.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies