Horoscop zilnic 27 ianuarie 2022. Săgetătorii suferă o dezamăgire în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 27 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat sistemului de credințe, idealurilor, studiilor, spiritualității, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii și ești deschisă spre dialog și schimburi de idei pe aceste teme. Posibil să participi la ateliere, seminarii, cursuri de perfecționare profesională sau dezvoltare personală, să-ți faci cunoștințe și să te asociezi în proiecte noi.

Taur

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat resurselor financiare pe care le deții în comun cu alte persoane, relațiilor cu instituții financiare, de unde poți obține o finanțare. Totodată, este posibil ca o frică, o traumă sau o obsesie să o vindeci, pentru că ai parte de transformări la nivel emoțional și ai înțeles niste mecanisme.

Gemeni

Posibil, astăzi, să obții o sumă de bani sau să ai niște negocieri profitabile pentru tine. Relația cu cei cu care lucrezi este bună. Este o zi excelentă pentru comunicare și schimburi de idei. Apar niște nemulțumiri, în partea a doua a zilei, legate de relația cu șefii sau cu sarcinile pe care le primești de la aceștia, dar într-un final reușești să explici că ai alte metode de a rezolva o situație, mult mai eficiente decât ți se impun.

Rac

Ești invitată, astăzi, să-ți schimbi stilul de viață și să adopți unul sănătos, pentru că starea de sănătate începe să-ți dea de furcă, din cauza suprasolicitării și a alimentelor de care ai abuzat și care nu toate sunt sănătoase. La serviciu, traversezi o zi încărcată, însă rămâi concentrată pe ce ți-ai propus.

Leu

Cauți, astăzi, să rezolvi o situație de natură financiară. Ai niște idei de creștere a veniturilor printr-o investiție, însă partenerul nu te lasă să riști sumele de care dispuneți împreună. Ești tentată să investești într-un proiect cu un prieten, care ți-a zugrăvit situația, astfel încât te-a convins, fără să mai treci prin filtrul rațiunii.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de agitație interioară din cauza unei situații în familie. Contrar așteptărilor tale, la serviciu reușești să-ți îndeplinești sarcinile eficient, rapid și fără prea mari bătăi de cap. Ai și ajutor de la colegi, care te îndrumă încât nu este nevoie să cauți tu soluții.

Balanță

Se anunță o zi favorabilă dialogului cu persona iubită sau dacă ești părinte, cu copiii. Luna face un aspect favorabil cu Mercur, astrul comunicării, și-ți permite să abordezi niște subiecte sensibile. S-ar putea să faci și câteva deplasări în scop administrativ cu rezolvare imediată. La serviciu ești dezamăgită de anturaj și de o situație invită în echipa ta.

Scorpion

Contextul zilei de astăzi aduce dialoguri cu familia privind achiziționarea unor bunuri pentru casă. Nu ești încă hotărâtă ce schimbări vrei să faci și momentan cauți oferte, să-ți faci o idee despre prețuri. Dialogurile pe care le ai la serviciu cu șefii, legate de activitatea ta, sunt constructive.

Săgetător

Contextul astral de astăzi este favorabil negocierilor și dialogurile pentru stabilirea unei strategii. În ce privește relația de cuplu, s-ar putea să apară unele discuții cu perechea de viață legată de administrarea unor bunuri. Ești dezamăgită de reacția sau atitudinea partenerului într-o situație.

Capricorn

Astăzi, afli niște secrete și informații care-ți vor folosi mai târziu în activitatea profesională. Dacă urmezi un curs sau preiei sarcinile unui coleg și trebuie să înveți ce ai de făcut, este o zi bună pentru a acumula informații și contrar așteptărilor tale de dimineață, vei avea un randament bun.

Vărsător

Contextul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează sectorul grupurilor de prieteni, organizațiilor din care faci parte, proiectelor și planurilor de viitor, îți aduce idei originale de a-ți suplimenta veniturile prin asocierea cu un prieten sau cu cineva cu care ai mai avut dialoguri pe aceste teme.

Pești

Astăzi ești preocupată de carieră, profesie și reputația profesională și demersurile tale privind obținerea unei funcții sau conducerii unei echipe vor fi aprobate de către șefi sau de o persoană cu autoritate. În planul personal, dacă ai accesat un credit, primești un răspuns favorabil.

 

related posts

Modifică setările cookies