Horoscop zilnic 27 iulie 2020. Scorpionii primesc un avertisment dur, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Este posibil să fii nevoită să faci rost de o sumă de bani pentru a achita câteva zile de vacanță, o taxa de studii pentru copii sau pentru un curs de vară.

Taur

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță conflicte cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, mai ales dacă nu poți ieși dintr-o relație sau dintr-un parteneriat, din cauza clauzelor contractuale. Posibil să fii tentată să dai replici dure și să faci acuzații nefondate.

Gemeni

Deși configurația astrală de astăzi anunță preocupări îndeosebi pentru sarcinile de la locul de muncă, vei avea o stare bună, detașată și vei putea rezolva rapid și eficient toate sarcinile. În partea a doua a zilei, există posibilitatea să apară tensiuni cu unii dintre colegi, însă totul se rezolvă până la finalul programului de lucru.

Rac

Posibil astăzi să-ți dorești mai mult ca oricând să pleci într-o vacanță și să petreci mai mult timp cu partenerul. Nu ai o dispoziție prea bună și deși nu o arăți, partenerul simte că ceva nu este în regula cu tine. Ai nevoie de o evadare să poți să revii la starea ta.

Leu

Preocupări pentru chestiunile gospodărești ai încă de dimineață și îți oferi ajutorul unuia dintre părinți sau unui membru al familiei care are nevoie de sprijin. În partea a doua a zilei, dialogul cu unul dintre colegi ar putea să-ți aducă o revelație legată de soluționarea regimului unui imobil.

Fecioară

Posibil astăzi să iasă la suprafață unele nemulțumiri pe care le ai față de persoana iubită sau față de unul dintre copii, dacă ești părinte. Acțiunile unora dintre aceștia din weekend te-au dezamăgit și este posibil să nu poți să te abții și să faci reproșuri.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță preocupări pentru situația financiară, pentru banii pe care îi câștigi și ar trebui să îi încasezi în conturi, dar și pentru achitarea unor datorii, plăți la utilități și achiziționarea celor de trebuință în casă. Chiar dacă rămâi fără bani, nu ai niciun motiv să ai teama zilei de mâine, așa că relaxează-te!

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță tranzitul Lunii prin semnul nașterii tale și configurația astrală te avertizează că nu este indicat să intri în conflicte cu superiorii din cauza unor evenimente neașteptate, care pot să apară în viața personală sau în relația cu unii asociați/colaboratori, cu care nu reușești să te situezi pe aceeași lungime de undă. Ai grijă și nu-ți strica imaginea!

Săgetător

Starea ta de astăzi este tulburată de unele evenimente care au loc la serviciu sau în planul sănătății. Posibil să faci eforturi să închei un parteneriat, însă negocierile să nu ducă în direcția dorită de tine. În ceea ce privește sănătatea, partenerul ar putea avea nevoie de investigații medicale.

Capricorn

Deși preocupările tale de astăzi privesc cariera și rezultatul unor demersuri pentru a obține o funcție, un eveniment neprevăzut în familie ar putea să-ți schimbe prioritățile. Posibil să cheltui o sumă de bani pentru a repara ceva care s-a stricat în casă.

Vărsător

Reușești să faci față cu brio sarcinilor de la locul de muncă cu ajutorul unuia dintre colegi și să respectați termenele unui proiect. În sfera sentimentală este posibil să ai parte de niște evenimente neașteptate.

Pești

Ai în plan mai multe proiecte și riști să nu îl duci la capăt pe niciunul, așa că alege-l pe cel prioritar și ocupă-te așa cum trebuie! În partea a doua a zilei, s-ar putea să nu fi inspirată dacă vrei să faci o investiție, prin urmare amână impulsurile de a lua decizii pripite!

Iluziile optice de pe Tik Tok

related posts

Modifică setările cookies