Horoscop zilnic 27 iulie 2021. Leii sunt foarte tentați să intre într-o relație extraconjugală, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 27 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Oricât ai încerca, astăzi, să rezolvi niște chestiuni birocratice, este posibil să te lovești de unele blocaje și amânări. La serviciu încerci să dai o mână de ajutor unui/unei coleg/e. În ce privește starea de sănătate, s-ar putea să te confrunți cu unele probleme și este recomandată odihnă și relaxare, pentru a te reface.

 

Taur

 

Relațiile de prietenie sunt puse la încercare astăzi. În sfera profesională sau în colaborarea într-un proiect se pune problema schimbării planului de acțiune și a strategiei. Pe seară încerci să recuperezi o sumă de bani sau să negociezi un contract.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu șefii, cariera, relațiile cu o instituție, unde ai făcut niște demersuri. Posibil partenerul să se sfătuiască cu tine referitor la niște decizii de natură profesională. Totodată, ai inspirație într-o chestiune financiară.

 

Rac

 

S-ar putea astăzi să fii deschisă dialogurilor privind convingerile și filosofia de viață și să fii de acord și cu viziunea celor cu care interacționezi. Posibil să planifici și o călătorie sau o ieșire cu prietenii. Acasă, însă, te frământă unele chestiuni cu casa, spațiul de locuit sau relația cu părinții, care poate deveni conflictuală.

 

Leu

 

Ești tentată astăzi să ai o aventură, să intri într-o relație extraconjugală și ar fi recomandat să nu dai curs impulsurilor de moment, ci să analizezi înainte să ți se complice viața. În partea a doua a zilei, te preocupă și o chestiune financiară.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul relațiilor și dacă ești singură, după mult timp, simți că faci progrese. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai șansa să petreci clipe romantice sau dacă au existat neînțelegeri, este o zi favorabilă împăcărilor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul muncii și al activităților curente de la locul de muncă. Pot să apară surprize, o schimbare de plan, de proiect, de program sau de sarcini. Vei coopera cu toate schimbările care vin, pentru că simți că te-ai plafonat și vrei ceva nou.

 

Scorpion

 

Sectorul iubirii este astăzi activat de conjuncția Lunii cu Neptun și ai o dispoziție bună, mai ales că se întâmplă evenimente surpriză în planul relațional. Dacă ești singură, recomandarea astrelor este să nu-ți faci prea multe planuri, să fii realistă și să aștepți să vezi ce se întâmplă mai departe. Nu de alta, dar este posibil să apară și dezamăgiri.

 

Săgetător

 

Dacă ai avut niște tensiuni cu familia, astăzi poți lămuri niște chestiuni care privesc patrimoniul, neînțelegeri din trecutul și dialoguri despre regimul unei locuințe. În relația cu partenerul de cuplu apar conflicte din cauza activităților tale profesionale care îți ocupă prea mult timp.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi bună pentru comunicare, rezolvarea unor chestiuni birocratice și pentru deplasări. Poți da niște sfaturi utile cuiva apropiat, îți lărgești cercul de cunoștințe și negociezi un contract în favoarea ta. Totodată, apar surprize în planul sentimental la un drum scurt.

 

Vărsător

 

Astăzi ești preocupată de situația financiară, de salarizare sau de cum poți obține venituri mai mari. Ești tentată să mergi și la cumpărături, să faci niște surprize membrilor familiei sau să achiziționezi ceva pentru casă.

 

Pești

 

Ai inspirație, astăzi, să rezolvi o problemă a partenerului. Ești suport moral pentru acesta și reușești să găsești cele mai bune soluții. La serviciu, simți o îmbunătățire a relațiilor cu cei cu care lucrezi și începeți un proiect nou.

 

related posts

Modifică setările cookies