Horoscop zilnic 27 iulie 2022. Leii sunt răscoliți de o persoană din trecut, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 27 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Planul vieții de familie este activat astăzi, însă este posibil să rănești pe unul dintre membrii familiei, atunci când îți exprimi nemulțumirile legate de bani, de banii comuni, de o moșternire sau de administrarea patrimoniului.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești mai puțin plăcute legate de proiectele tale. Neoficial afli că este posibil să se încheie un proiect și acest lucru te mâhnește, pentru că erai mulțumită de echipa cu care lucrai, dar și de banii pe care îi câștigai.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură financiară, iar soluțiile la niște probleme vin prin prieteni sau prin persoane, care îți aduc aminte că odată le-ai sărit în ajutor. În partea a doua a zilei, ești tentată să faci niște cheltuieli pe ceva care-ți nu este neapărat necesar.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, se află astăzi față în față cu Pluton. Acest aspect îți trezește niște sentimente profunde, care complică relațiile sentimentale, Pluton fiind guvernatorul sferei amoroase. Tot astăzi Luna intră într-un sextil cu Marte și ești dispusă să faci compromisuri, așa că reușești să reechilibrezi situația în relație.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu lipsa energiei și un randament intelectual scăzut. Preferi să stai izolată, să rezolvi doar o parte dintre sarcinile de serviciu și să te odihnești mai mult. Posibil cineva din trecut să te răscolească sau poate doar vorbești cu cineva apropiat ce a însemnat pentru tine o o persoană din trecut.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai parte de o surpriză de la prietenii din străinătate. Poate te caută cineva cu care nu ai mai vorbit de mult. Dacă au existat neînțelegeri, acum este momentul unei împăcări și gestul pe care-l va face, te va determina să ștergi cu buretele toată supărarea.

 

Balanță

 

Evenimente neașteptate vin din partea șefilor sau de la persoane cu putere de decizie, care-ți fac niște propuneri interesante, greu de refuzat din punct de vedere financiar. Situația ta financiară se poate schimba, dacă nu ratezi oportunitățile.

 

Scorpion

 

Sextilul care se formează astăzi între Luna în tranzit prin casa principiilor, credințelor, perfecționării profesionale și lărgirii orizonturilor cunoașterii, cu Marte și Uranus din casa relațiilor, vine să-ți aducă preocupări comune cu partenerul de cuplu și dorința de a explora domenii de care sunteți amândoi interesați.

 

Săgetător

 

Astăzi faci rost de niște sume de bani de la colegii de serviciu sau negociezi un contract profitabil din punct de vedere financiar. Cooperezi pe deplin cu registrul astral și nu vrei să ratezi o oportunitate, care-ți poate aduce mai mulți bani în conturile tale.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări financiare pentru găsirea unei oferte de vacanță. Pe de altă parte, ești nemulțumită de o situație de la serviciu, în care te simți nedreptățită. Nu poți să nu fii afectată și nu știi dacă să treci peste sau să-ți cauți job în altă parte.

 

Vărsător

 

Astăzi s-ar putea să-ți dorești mai multă independență în cuplu. În urma unor dialoguri cu partenerul, s-ar putea să aveți mici conflicte. Ai impresia că nu-ți lasă libertate de mișcare, care este foarte importantă pentru tine într-o relație și reacționezi pe măsură.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce opinii extreme și o nevoie puternică de independență în planul profesional. Atenție la faptul că poți intra ușor în conflicte din cauza contextului astral care este nefavorabil înțelegerilor sau armoniei în comunicare și interacționare cu ceilalți!

related posts

Modifică setările cookies