Horoscop zilnic 27 iunie 2020. Balanțele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei, vei fi foarte solicitată la locul de muncă și cu greu rezolvi sarcinile, din cauza unor probleme apărute în familie, care te frământă. Registrul astral se schimbă după prânz, când Luna ajunge în semnul Balanței, pe casa parteneriatelor și a relațiilor de cuplu. Posibil să renunți la unii parteneri de afaceri cu care lucrai până acum.

Taur

Stabilești noi contracte prin care vei câștiga bani mai ușor. Și familia te va ajuta cu o sumă de bani, așa că vei fi mult mai relaxată în planul financiar. Atenție, însă, că ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți!

Gemeni

Primești o sumă de la bani de la familie, dar se dovedește a fi insuficientă, pentru că în această perioadă ai cheltuieli mai mari. Consideri că munca ta nu este plătită corespunzător, așa că soliciți o mărire salarială.

Rac

Astăzi, ar fi bine să fii atentă la jocurile de culise și să afli mai multe despre persoanele noi pe care le întâlnești. Posibil cineva din anturajul tău să te inducă în eroare într-o chestiune în care trebuie să iei o decizie importantă.

Leu

Astăzi, trebuie să faci un efort și să organizezi bugetul pe luna viitoare, deoarece se apropie vacanța  și probabil vor mai apărea cheltuieli neprevăzute.  Dacă ai de cumpărat un cadou pentru un apropiat, este posibil ca acesta să coste mai mult decât ai estimat.

Fecioară

Astăzi, simți nevoia să fii mai aproape de prieteni. Dacă viața ta a intrat pe un făgaș monoton, ai nevoie de ceva să te scoată din starea în care ai intrat. Poate o activitate care să te binedispună și să-ți aducă satisfacții ar fi cea mai indicată.

Balanță

Poate ar fi cazul să fii mai atentă cu sănătatea ta și să nu te mai neglijezi. Ocupă-te și de tine și dacă vor apărea momente tensionate între tine și șefi, încearcă să fii calmă. Nu le mai permite să-ți dea sarcini de serviciu în timpul liber!

Scorpion

În prima parte a zilei ai o dispoziție bună și reușești să rezolvi o serie de treburi gospădărești. Din a doua jumătate de zi, devii destul de abătută și nu reușești deloc să-ți revii, deși nu ai niciun motiv de supărare. Poate oboseala își spune cuvântul și ar trebui să-ți rezervi mai mult timp de relaxare. Nu de alta, dar trebuie să te remontezi.

Săgetător

Chiar dacă este o zi de weekend, vei avea o întâlnire de afaceri pentru un proiect viitor. Deși ai sperat să se concretizeze mai repede parteneriatul, afli că propunerea de afacere este pentru anul viitor.

Capricorn

Ai putea să întâmpini astăzi niște probleme de comunicare cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, din cauza unor tensiuni mai vechi, a principiilor și mentalităților diferite. Poate ar fi cazul să rediscutați anumite chestiuni și sarcini, care vă revin în viața de familie sau în cea profesională.

Vărsător

Dacă lucrezi astăzi, se anunță o primă parte a zilei mai stresantă și cu volum mai mare de lucru decât de obicei. Dacă nu lucrezi, ești activă în treburile gospodărești și până la finalul zilei reusești să termini tot ce ți-ai propus pentru a ieși în oraș duminică.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță tensiuni în raport cu partenerul de cuplu din cauza lipsei timpului petrecut împreună sau din cauza creșterii și educării copiilor, dacă ești părinte. Atmosfera este destul de încărcată și ar fi bine să dai dovadă de diplomație, calm și comunicare, pentru a nu degenera într-un adevărat scandal.

Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

related posts