Horoscop zilnic 27 iunie 2021. Scorpionii se îndrăgostesc brusc și neașteptat de un bărbat, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 27 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin zodia Leu, prin casa iubirii, semn că vei fi dornică de aventură, flirt, cuceriri, să începi noi etape în planul sentimental. Așadar, urmează o perioadă dinamică în planul amoros și dacă ești singură ai toate șansele să te îndrăgostești.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Leu, respectiv prin sectorul asociat căminului, vieții de familie, relației cu părinții și patrimoniului. Așadar, urmează o perioadă bună în relațiile cu membrii familiei. Dacă ești singură, îți poți întâlni perechea prin intermediul familiei sau al rudelor. Totodată, poți începe o renovare a locuinței.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, prin sectorul asociat comunicării, informației, cunoștințelor, deplasărilor. Este recomandat să începi cursuri, pentru că vei avea capacitatea să acumulezi informație, negocierile vor merge în direcția dorită de tine, iar dacă ai de făcut deplasări, vor ieși în calea ta persoane care să te ajute. Totodată, problemele cu partenerul se pot rezolva prin comunicare. Dacă ești singură, îți poți întâlni perechea la un drum scurt, participând la un curs/seminar, într-o călătorie scurtă.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, prin sectorul asociat banilor și bunurilor și va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Posibil să ai și ajutor de la familie, care îți susține demersurile privind achiziționarea unui imobil sau bunuri de valoare mai mare.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin semnul nașterii tale și vei fi dornică să iubești, să fii iubită, să cucerești și să începi o nouă poveste de iubire dacă ești singură. Dacă te afli într-o relație, îți vei impresiona partenerul cu gesturi de afecțiune.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Leu, prin sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației, introspecției. Vei fi tentată să iei legătura cu persoane din trecutul tău cu care nu ai consumat o poveste de iubire sau cu care nu s-a încheiat povestea. Posibil acum să fii pregătită și dacă începi o relație, o vei ține ascunsă, până îți dai seama dacă mergi în direcția bună.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Leu, prin sectorul asociat prietenilor, proiectelor pe termen lung și planurilor de viitor. Totodată, planeta iubirii, poate să-ți aducă în cale o persoană, pe care să o cunoști prin intermediul grupurilor și prietenilor, al echipei cu care lucrezi într-un proiect sau al mediilor de socializare online.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii, străinătății, semn că vei avea susținere și ajutor de la persoane cu putere de decizie. Micul benefic acționează în favoarea ta pentru a avansa în carieră. În planul sentimental, te poți îndrăgosti de un șef, o persoană cu funcție sau dacă pleci într-o călătorie în străinătate, de cineva cunoscut brusc și neașteptat.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, pe casa asociată călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență, relației cu persoane aflate în străinătate. Vei fi interesată să îți lărgești orizonturile, să participi la evenimente culturale, educative. Totodată, poți pleca în călătorii sau poți începe o relație cu cineva din străinătate.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu și va dinamiza sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, creditelor, împrumuturilor. Totodată, se dinamizează și sectorul intimității și planeta iubirii va aduce pasiune în cuplu.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Leu și va dinamiza sectorul asociat căsătoriei și relațiilor și anunță o perioadă bună în cuplu. Urmează o perioadă în care îți vei răsfăța partenerul. Dacă ești singură, Venus aduce șanse de a intra într-o relație. Vei avea dorință de aventură, pasiune.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu și va dinamiza sectorul muncii, al activităților curente și relațiilor cu colegii. Micul benefic va lucra în avantajul tău, mai ales dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să începi o activitate independentă.

 

 

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța

related posts

Modifică setările cookies