Horoscop zilnic 27 iunie 2023: Gemenii au șanse să-și suplimenteze veniturile, Balanțele vor primi propuneri noi de job


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 27 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării și tranzacțiilor, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul vieții de familie, patrimoniului, bazelor emoționale și relațiilor cu părinții. Până pe 11 iulie ești preocupată de rezolvarea unor chestiuni legate de familie sau de casă. De asemenea, ești interesată și de securitatea și confortul emoțional. 

 

Taur


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul comunicării. Până pe 11 iulie este o perioadă bună pentru a-ți exprima ideile, să porți negocieri și să rezolvi o serie de chestiuni birocratice. De asemenea, vor exista momente în care vei ocoli răspunsuri sau te vei exprima mai indirect.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Rac, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o perioadă cu negocieri și ai șansa să-ți suplimentezi veniturile.

 

Rac

 

Începând de astăzi, beneficiezi de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia ta. Așadar, până pe 11 iulie, Mercur va opera în favoarea ta în toate procesele de comunicare, va fi un aliat în negocieri, vei acumula mai ușor informație și lucruri noi.

 

Leu

 

Sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului este activat de astăzi de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Rac. Până pe 11 iulie, dacă abordezi constructiv contextul astral, vei reuși să te reechilibrezi psihic și să mai elimini din frământările interioare.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Rac, respectiv sectorul relațiilor de prietenie, a planurilor și proiectelor pe termen lung. Până pe 11 iulie vei face o analiză, vei deschide discuții pentru implementarea unor proiecte personale. Vei avea susținere și în activitățile de pe urma exercitării profesiei.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Rac, respectiv casa asociată carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă în care ești invitată să te afirmi, să te dezvolți și să-ți analizezi activitatea profesională de până acum. Posibil să primești și niște propuneri noi de job, o funcție sau preluarea conducerii unei echipe.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul studiilor înalte, perfecționării profesionale, călătoriilor și principiilor. Urmează o perioadă în care îți poți consolida anumite convingeri și credințe, iar din punct de vedere intelectual vei avea susținere în toate activitățile profesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți, a banilor pe care îi poți obține sub forma unui credit, privind moștenirile, taxele și impozitele. Așadar urmează o perioadă în care trebuie să faci ordine în situația financiară.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Dacă au existat neînțelegeri, acum este momentul rezolvării acestora. Contextul astral susține comunicarea și negocierile, însă trebuie cooperare din ambele părți.


Vărsător

 

Sectorul muncii și activităților profesionale este dinamizat, începând de astăzi și până pe 11 iulie, de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării. Se va intensifica preocuparea pentru locul de muncă, programul de lucru și relațiile cu colegii. Nu sunt excluse în această perioadă și apariția unor noi oferte de muncă.


Pești


Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice și vieții sentimentale este activat de astăzi de tranzitul lui Mercur prin zodia Rac. Până pe 11 iulie, te preocupă rezolvarea unui context în planul sentimental, au loc dialoguri, îți vei analiza sentimentele și dacă ești singură, vei căuta să afli cât ești de dispusă să investești într-o nouă relație.

 

related posts

Modifică setările cookies