Horoscop zilnic 27 mai 2019. Gemenii sunt tranșanți în iubire, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce își rezervă astrele pentru ziua de luni, 27 mai 2019.


Berbec

Ai nevoie de ceva care să te stimuleze și în cazul tău dragostea este cea care te pune întotdeauna în mișcare. E posibil ca persoana pe care ai pus ochii de ceva timp să-și planifice o întâlnire amoroasă cu altcineva, fapt ce te-ar putea supăra. Însa sunt șanse mari să iei atitudine.

Taur 

E momentul perfect pentru a clarifica o situație amoroasă care în ultima perioada ți-a cam dat bătăi de cap. În loc să aștepți ca lucrurile să se așeze în direcția pe care ți-o dorești, astăzi ai toate șansele pentru a le întoarce singură în favoarea ta. Ești conțtientă că trebuie să pui piciorul în prag.

Gemeni

Astăzi nu e loc de subtilități. Ai tot încercat în ultimele zile să rezolvi într-un mod diplomat o situație delicată cu o persoană pe care o iubești, însă trebuie să realizezi că cea mai bună metodă este să spui lucrurilor pe nume. Fii îndrăzneață!

Rac

Ai grijă ce decizii iei și cum îți alegi argumentele în orice fel de dispută se ivește pe parcursul zilei de azi. Ai tendința de a te lăsa influențată prea mult de sentimente. E cazul să fii rațională și să îți stăpânești impulsurile de moment.

Leu

Dacă ești la începutul unei noi relații și nu știi prea multe despre persoana respectivă, ar fi bine să-ți iei măsuri de precauție și nu să te arunci din prima în focul pasiunii. Fii sincera cu tine și nu îți face așteptări prea mari.

Fecioară

Ai oportunitatea de a cunoaște altă latură a persoanei iubite într-o anumită situație. Lucrul acesta te va lua prin surprindere, dar ideal ar fi să-ți păstrezi calmul. Prin intermediul comunicării vei reuși să clarifici orice fel de neînțelegere.

Balanță

Nu-ți face griji dacă nu știi exact în ce punct se află relația voastră. Cu timpul, îți vei da seama dacă merită efortul și dacă este ceva de durată. Relaxează-te, ai încredere in tine și ascultă-ți intuiția.

Scorpion

Gândește-te exact la ce îți dorești când vine vorba de iubire. Nu continua o relație toxică care te îndepărtează de cine ești cu adevărat. Pune-te pe primul plan și gândește-te cum să acționezi în favoarea ta.

Săgetător

Pasiunea și energia de care dai dovadă de cele mai multe ori te ajută să treci peste orice obstacol în dragoste. Știi că orice s-ar întâmpla, tu vei fi câștigătoare. Astăzi, optimismul e la cote maxime. Profita de asta și fă o schimbare!

Capricorn

Se pare că ziua de azi nu e cea mai bună pentru a-ți stabili o întâlnire. Te simți lipsită de energie și cu moralul scăzut. Mai bine ai organiza o ieșire cu prietenele la cumpărături sau la un film.

Vărsător

Vrei să-i spui un lucru important care te macină de ceva vreme persoanei iubite. Spune tot ce ai pe suflet, dar cu diplomație, te va ajuta să te eliberezi e tot stresul acumulat șsi te vei simți mult mai bine.

Pești

Scepticismul care te caracterizează își intră în drepturi astăzi. Pui la îndoială orice sfat pe care partenerul ți-l dă și te stresezi singură. Calmează-te, respiră adânc și nu crea probleme acolo unde nu sunt. În curând, o dorințăa veche se va transforma în realitate. Ai răbdare.

related posts

Modifică setările cookies