Horoscop zilnic 27 mai 2021. Berbecii intră într-o relație secretă, ascunsă sau nepotrivită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 27 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


S-ar putea, astăzi, să visezi la o iubire din trecut. Dacă ești singură, ai tendința să intri într-o relație secretă, ascunsă sau nepotrivită. În planul profesional, dar și în cel financiar, ai grijă, pentru că există riscul să pierzi niște sume de bani, dacă nu ești atentă!

 

Taur

 

Venus, guvernatorul tău, nu se află în relații bune cu Neptun din zodia Pești, așa că este posibil să ai niște sentimente confuze vis-a-vis de o persoană din anturajul tău sau chiar să te dezamăgească prin atitudine și acțiuni. Dialogul cu cineva apropiat s-ar putea să te ajute să nu faci niște greșeli în relație.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu superiorii legate de programul de lucru sau o propunere de a participa la un proiect nou. În planul sentimental, nu ți-e prea clar ce anume îți dorești, mai ales că pot ieși la suprafață secrete. Dacă ești singură, nu este un moment bun de a începe o relație.

 

Rac

 

Astăzi, dispui de energie, iar contextul astral este favorabil atingerii obiectivelor tale profesionale. În planul amoros există un risc de decepție sau de confuzie. Posibil să fii îndrăgostită de unul dintre prieteni sau de cineva cunoscut prin intermediul serviciului, însă constați că aveți mentalități diferite și preferi să nu îți împărtășești sentimentele.

 

Leu

 

Deși sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor este activat din plin de câteva planete, ai impresia că stagnezi, că nu poți avansa într-o relație de prietenie, un proiect și că nu-ți poți pune în valoare abilitățile și creativitatea la capacitate maximă. 

 

Fecioară

 

Te afli, astăzi, față în față cu o propunere de job sau de colaborare, însă vei pune în balanță dacă merită să îți petreci mai mult timp muncind în detrimentul petrecerii timpului cu familia. Planetele aflate în sectorul profesional te împing să accepți provocări noi în carieră.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la serviciu, de la șefi, privind o reorganizare a departamentului în care te afli sau a programului de lucru. Venus, guvernatorul tău, face un aspect mai puțin plăcut cu neptun din sectorul muncii și evenimentele care au loc te vor dezamăgi profund. Ești interesată de o recalificare, să înveți lucruri noi, pentru a putea face o schimbare de serviciu.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări pentru a rezolva chestiuni personale și faci niște cheltuieli care vor depăși bugetul. În planul sentimental, ai o nemulțumire, iar dacă ești singură, ești dezamăgită de partenerii care vin spre tine. Chiar dacă visele tale, privind o poveste de iubire, nu se adeveresc, un succes înregistrat în sectorul profesional, îți va aduce satisfacție și mulțumire că ești apreciată.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și contextul astral te ajută să rezolvi niște chestiuni locative sau administrative ale locuinței sau ale firmei în care lucrezi. Posibil să apară unele nemulțumiri ale partenerului de cuplu privind sarcinile gospodărești sau ale colaboratorilor pentru felul cum îți îndeplinești sarcinile sau angajamentele.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul introspecției și universului interior și este posibil să fii tentată să iei decizii radicale privind activitățile profesionale. Dacă ai trimis niște CV-uri pentru a-ți căuta un loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe cel la care ești acum, condițiile oferite de angajatori nu te mulțumesc și să rămâi pe loc până se ivește o ocazie mai bună.

 

Vărsător

 

Sentimentele tale nu sunt clare în relația cu partenerul de viață. Posibil să fii tentată să ascunzi niște lucruri pentru a ieși basma curată dintr-o situație apărută neașteptat. Dacă ești singură, nu este un moment bun pentru a începe o nouă relație.

 

Pești

 

Ești prinsă, astăzi, într-o situație care are legătură cu cariera, dar și cu viața de familie. Ai niște nemulțumiri legate de spațiul de locuit sau de relația cu părinții, care se amestecă în viața ta. În planul profesional, este posibil să-ți faci planuri nerealiste. Este recomandat să aștepți să vezi ce se întâmplă în perioada următoare, după care să îți faci niște socoteli privind o reamenajare sau achiziționarea unor bunuri pentru casă.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies