Horoscop zilnic 27 mai 2022. Leii au parte de discuții aprinse cu colegii la serviciu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 27 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Venus, micul benefic, ar trebui să-ți aducă vești bune pe partea de relații.  Însă, lucrurile nu stau prea bine, pentru că aceeași Venus face un aspect dizarmonic cu Pluton și te predispune la anumite tensiuni în relație sau care au legătură cu situația financiară. S-ar putea să apară o luptă interioară între ceea ce-ți dorești și ceea ce este.

 

Taur


Posibil, astăzi, să apară unele nemulțumiri în relațiile cu partenerul de cuplu. Nu ești în cea mai bună dispoziție și se pot reactiva situații din trecut. Încearcă și stai departe de conflicte și nu încerca să rezolvi niște chestiuni relaționale, atunci când ești nervoasă!

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă banii, situația financiară de la locul de muncă și planurile pe termen mediu împreună cu partenerul de cuplu. Încerci să organizezi perioada concediilor, să vezi încotro mergeți, dar nu se leagă și atunci decizi să te oprești, să se așeze lucrurile, după care, începi să faci din nou planuri. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai parte de o surpriză de la prieteni.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să-ți dorești ceva pentru familie/casă și partenerul să nu fie de acord sau să vină cu tot felul de obiecții. Dacă simți că apar lupte de putere în raport cu acesta, cel mai înțelept lucru ar fi, pentru liniștea ta, să eviți confruntările și să aștepți să fiți pe aceeași lungime de undă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții aprinse cu colegii pe seama unor situații/sarcini de serviciu. Nu aveți deloc aceleași viziuni și parca cineva îți pune bețe în roate mereu. În partea a doua a zilei, primești vești de la drum, de la o instituție publică sau de învățământ.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să apară niște sarcini urgente la serviciu și nu te afli într-o dispoziție prea bună. Deși comunicarea este favorabilă, apare ceva ce nu-ți convine ori faci eforturi prea mari să rezolvi niște situații apărute.


Balanță


Atenție, astăzi, la discuții despre bani sau poate ai impulsul de a achiziționa ceva de o valoare mai mare, fără să te consulți cu partenerul sau ceilalți membrii ai familiei! Ori faci eforturi pentru a obține o finanțare și ești fericită cu rezultatul obținut.

Scorpion

 

Astăzi, faci tot posibilul să termini mai repede ce treburi ai de făcut pentru serviciu. Eventual lucrezi de acasă și te pregătești pentru o întâlnire, care se anunță a fi intensă din punct de vedere emoțional. Dacă faci parte dintr-un cuplu, pe seară, este posibil ca partenerul să-ți atingă niște puncte sensibile și să reacționezi mai agresiv.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o zi bogată în evenimente în planul sentimental. Posibil să trăiești totul la cote înalte. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai de semnat niște contracte sau să negociezi niște parteneriate.

 

Capricorn

 

Planul sentimental este activat astăzi și s-ar putea să ai parte de surprize deosebite, atmosfera să devină mai intensă în cuplu, mai ales dacă te hotărăști să ieși la o întâlnire. În relația cu șefii, poți purta conservații plăcute despre proiectele viitoare.

 

Vărsător

 

Familia și casa sunt pe primul loc astăzi, și planificarea unor evenimente importante pentru tine și partenerul de cuplu. S-ar putea să vrei să faci niște schimbări, să renovezi un spațiu de locuit, să te uiți după niște oferte.

 

Pești


Sectorul comunicării și gândirii, opiniilor și dezbaterilor este activat astăzi. Totodată, ai noroc la informații utile, care-ți vor folosi pentru a obține sau negocia, în favoarea ta, un contract/parteneriat. Pe seară, ieși cu prietenii în oraș.

 

related posts

Modifică setările cookies