Horoscop zilnic 27 martie 2020. Scorpionii au parte de o furtună în cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 27 martie 2020.


Berbec

Se anunță o zi în care iei legătura cu mulți prieteni, cărora le ceri ajutorul într-o problemă financiară. După-amiază ai niște dialoguri cu un apropiat, care te vor pune pe gânduri și vor avea un impact asupra viitorului tău profesional.

Taur

Astăzi se prefigurează oportunități de a te afirma la serviciu, așa că ar fi indicat să profiți de ele. Nu de alta, dar tot ai în plan să faci o schimbare în sfera profesională și orice oportunitate venită îți deschide o nouă cale.

Gemeni

Nu prea ești în apele tale astăzi. Ești foarte stresată cu privire la desfășurarea unor cursuri la care te-ai înscris cu multe luni în urmă și care trebuie să se desfășoare în această săptămână. În mod sigur se vor desfășura online, așa că ai salvat timpul petrecut pe drum.

Rac

Contextul astral de astăzi îți rezervă o supriză din partea prietenilor sau a persoanelor cu care ai în plan să începi un proiect nou. Surpriza constă în faptul că au găsit finanțare și puteți trece imediat la treabă.

Leu

Conjunctura astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru cariera, deoarece Luna traversează sectorul socio-profesional. Nu este exclus să-ți surprizi șefii cu unele idei sau cu atitudinea ta proactivă vis-à-vis de o situație apărută la locul de muncă.

Fecioară

Un eveniment care are legătură cu sarcinile de la locul de muncă, apărut brusc, ar putea să-ți strice programul stabilit și anume participarea la niște cursuri într-un domeniu care te pasionează. Ești determinată să rezolvi și sarcinile și să participi și la cursuri, așa că vei găsi metode originale și eficiente să nu te abați de la programul stabilit.

Balanță

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți dai seama că semnalele pe care le-ai tot simțit în ultima perioadă și care au prevestit epuizarea relației, sunt adevărate. Degeaba mergi tu spre partener, dacă acesta îți ignoră părerile, ia decizii singur și acționează doar în folosul lui. Gândește-te foarte bine la direcția pe care vrei să o ia viața ta!

Scorpion

Poți să ai astăzi niște accese de gelozie și de aici să se declanșeze o adevărată furtună în cuplu, însă vei fi destul de înțeleaptă ca până la finalul zilei să repari tot ce ai stricat. Ai grijă, că Saturn îți va testa câteva luni viața de familie!

Săgetător

Posibil astăzi să fie una dintre acele zile mai solicitante în ce privesc sarcinile de lucru. Evită să te aglomerezi prea mult în a doua parte a zilei, distribuie sarcinile pe tot parcursul zilei, pentru că este posibil să ai surprize neașteptate și pe după-amiază să fie un volum mai mare de lucru.

Capricorn

Conjunctura astrală îți scoate în evidență latura creativă și artistică și poți să încerci activități care au la baza aceste lucruri. Pictatul, muzica, dar și actvitățile care presupun îndemnare te-ar putea ajuta să-ți descoperi o pasiune, pe care ulterior ai putea să o valorifici.

Vărsător

Astăzi se află în prim plan relația cu părinții și cu membrii apropiați ai familiei, dar și chestiunile gospodărești, în special aprovizionarea casei.  Vei fi foarte activă pe tot parcursul zilei și găsești idei originale să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Pești

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea sub toate formele, dar mai ales cea prin mijloacele moderne. Ai oportunități de a pune la cale un plan cu cineva apropiat, posibil o rudă cu care vrei să începi o afacere proprie.

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul
 

related posts