Horoscop zilnic 27 martie 2021. Gemenii reiau relația cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil, astăzi, să nu vezi clar soluția la o situație care apare, să fii confuză și să acționezi pripit. Ar trebui să ții cont de intuiție, să nu te lași influențată de cei din jur, pentru că riști să greșești. Chiar dacă este o zi de weekend, este posibil să afli o informație de la locul de muncă, care-ți va schimba perspectiva asupra unor chestiuni profesionale.

Taur

Contextul astral de astăzi îți oferă șansă să atragi de partea ta o persoană sau mai multe, care să-ți finanțeze un proiect sau să-ți vadă potențialul și să vrea să investească în tine, într-o afacere. În partea a doua a zilei, ești dezamăgită de acțiunile sau vorbele unui prieten. Nu pune la suflet și vezi-ți de drumul tău!

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, pentru o situație care apare neprevăzut și care trebuie rezolvată. În partea a doua a zilei, este posibil să iei legătura cu cineva din trecutul tău și să vrei să reînnozi legătura, pentru că simți că de data aceasta lucrurile ar merge mult mai bine.

Rac

Dacă ai intenția să pleci la cumpărături sau să ai vreo întâlnire cu prietenii sau cu membrii familiei, recomandarea astrelor este să ai grijă ce și cum comunici, pentru că riști să strici niște relații din cauza atitudinii tale agresive și a faptului că nimeni nu-ți poate intra în voie.

Leu

Atenție, astăzi, la decizii de natură financiară, la plăți online! Este posibil să pierzi o sumă, din neatenție sau să se iște niște încurcături și să fii nevoită să-ți recuperezi niște bani, însă cu mult efort. Așadar, mai bine evită tranzacțiile financiare!

Fecioară

Te afli, astăzi, față în față cu o problemă, care apare la locul de muncă sau cu unul dintre colegi, căruia trebuie să îi preiei sarcinile de săptămâna următoare. Nu te așteptai să ți se dea programul peste cap și pentru că nu ai ce face, nu poți decât coopera cu aspectele astrale. Partenerul te susține, așa că nu trebuie să-ți faci probleme că vei sta peste program și el nu va înțelege.

Balanță

Traversezi o perioadă în care ești interesată să relaționezi cu persoane, a căror idealuri înalte, convingeri și credințe personale se aseamănă cu ale tale. Dialogul cu o astfel de persoană ar putea să te ajute să-ți vindeci o suferință mai veche, profundă, care a lăsat urme. Dacă vei conștientiza problema, vei reuși să treci peste această perioadă mult mai ușor.

Scorpion

Astăzi, mintea îți fuge la vacanță sau la a petrece câteva zile cu persoana iubită, într-un cadru romantic. Ți-ai propus să faci schimbări importante în viața de cuplu, așa că nu-ți rămâne decât să treci la întocmirea unui plan și la acțiune.

Săgetător

Ești dezamăgită, astăzi ,de dialogul cu un membru al familiei cu care administrezi un bun de valoare mai mare, un imobil sau un patrimoniu. Nu prea reușiți să vă înțelegeți cu privire la avantajele pe care le aveți fiecare dintre voi. Tensiunea aceasta ar putea să o proiectezi și în relația de cuplu, unde ai nemulțumiri și în administrarea chestiunilor gospodărești.

Capricorn

Posibil, astăzi, să nu te afli în cea mai bună formă dacă vrei să te ocupi de chestiunile gospodărești. Vei depune mai mult efort decât de obicei. Plus că s-ar putea să fie nevoie să faci și niște deplasări și va trebui să-ți conservi energia, dacă ții morțis să termini toate treburile și mâine să te odihnești.

Vărsător

Primești, astăzi, vești de la un membru al familiei, care are nevoie de ajutorul tău. Posibil să te oferi să-l ajuți cu o sumă de bani, pe termen scurt. Îți vei schimba programul stabilit pentru acest weekend. În partea a doua a zilei, relațiile cu copiii sau cu persoana iubită ar putea deveni conflictuale.

Pești

Viața ta amoroasă ar putea să se îmbunătățească, astăzi, și să beneficiezi de mai multă atenție din partea perechii de viață sau a unui potential partener, pe care l-ai cunoscut de curând și cu care flirtezi. Chiar dacă te preocupă sfera sentimentală, totuși nu este momentul să grăbești lucrurile dacă vrei să începi o poveste nouă de iubire.
 

Abi, motivul pentru care nu este nr. 1 pe YouTube  - Trending Review cu Daragiu - episodul 60

 

FULLSCREEN
Horoscop 27 martie 2021
  • /

related posts

Modifică setările cookies