Horoscop zilnic 27 noiembrie 2020. Taurii se aruncă într-o poveste de dragoste greșită, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în relație, dar și în sectorul financiar. În planul relațional, posibil să ai niște discuții cu partenerul legate de administrarea banilor. Ai împrumutat o sumă de bani, pe care nu o mai poți recupera curând și de aici să ai niște reproșuri din partea acestuia.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize la tot pasul și vei fi vedeta zilei la locul de muncă. În planul relațional, ai nevoie de mai multă afecțiune și de susținere emoțională din partea perechii de viață. Dacă ești singură, poate să apară cineva brusc în viața ta, însă fii atentă și nu te arunca cu capul înainte, numai de dragul de a fi cu cineva!

 

Gemeni


Din cauza mentalităților și a principiilor diferite, apar, astăzi, dispute la locul de muncă cu membrii echipei cu care lucrezi. Posibil să-ți dai seama că trebuie să schimbi ceva în sistemul tău de valori personale și să fii mai deschisă, să accepți și alte puncte de vedere.

 

Rac

 

Dacă ți-ai programat o ieșire în acest weekend, este posibil ca planurile tale să fie date peste cap din cauza unor evenimente, care apar neașteptat în familie. Din dialogul cu unii dintre colegi afli, în partea a doua a zilei, că vei primi un bonus la final de lună.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi aduce o situație, care te va lua prin surprindere, atunci când șefii îți vor impune deciziile lor, pe care trebuie să le implementezi într-un proiect, în următorul an. Ești atât de nemulțumită de atitudinea acestora, încât nu ești departe de momentul în care să le pui demisia pe birou.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de studiu, de a lucra la un proiect sau la o lansare online. Totodată, vei fi surpriză că te caută un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult, care locuiește în străinătate. La serviciu, așteaptă-te la unele schimbări!

 

Balanță

 

Primești astăzi un cadou surpriză sau o sumă de bani la care nu te așteptai. Singura atenționare este să nu faci investiții pentru că este posibil să ai pierderi! În planul sentimental, așteaptă-te la o schimbare.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi readuce în atenție nemulțumiri și tensiuni mai vechi, rămase nerezolvate în cuplu. Nu dispera, pentru că vei reuși până la finalul zilei să eviți o criză în cuplu! Posibil motivele să fie legate de casă, de administrarea finanțelor sau de împărțirea sarcinilor.

 

Săgetător

 

La serviciu pregătește-te, astăzi, de surprize la tot pasul. Nici randamentul tău nu este la cote maxime, așa că este posibil să faci față cu greu provocărilor. Totodată, afli că vei primi o primă/bonus și decizi să ascunzi acest lucru partenerului, pentru a le face cadouri celor dragi.

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi este favorabil sferei sentimentale. Ai în plan să îi faci o surpriză partenerului de cuplu. La serviciu, ești mulțumită pentru că șefii cred în ideile tale și îți dau mână liberă într-un proiect. 

 

Vărsător

 

Astăzi, revine în actualitate planul tău de a schimba casa sau să începi o reamenajare a locuinței. Posibil să te împiedici de rezistență din partea unui membru al familie, care nu este de acord cu ideile tale.

 

Pești

 

Atenție la felul cum comunici astăzi cu toți cu cei cu care intri în contact! Vei avea tendința să judeci, să rănești și să nu ții cont de părerea celuilalt. Chiar dacă nu ești pe aceeași lungime de undă, trebuie să găsești puncte comune, pentru a putea avea un dialog și a construi o strategie pe termen lung.

 

Artistul Culiță Sterp a primit un refuz categoric: ”Niciodată!”

related posts

Modifică setările cookies