Horoscop zilnic 27 noiembrie 2021. Gemenii au parte de tensiuni și blocaje în viața intimă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Din punct de vedere financiar stai bine și chiar vin bani în conturile tale  din activități extraprofesionale. Luna se află astăzi în zodia Fecioarei și traversează casa muncii și sănătății, așa că vei face ordine în documente, în casă și cauți să adopți un regim de viață sănătos. S-ar putea să intri și într-o discuție mai aprinsă cu cineva apropiat pe teme de sănătate.

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin casa sentimentală, s-ar putea ca partenerul de cuplu să-ți facă mici surprize, cadouri sau să te scoată în oraș. Încerci să te simți bine, însă ai o nemulțumire legată de casă, de familie, de o dispută cu cineva mai în vârstă, care ți-a stricat starea.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, treburile gospodărești sau pentru o reamenajare a spațiului de locuit. Posibil să te confrunți cu unele blocaje din partea perechii de viață, care își dorește să facă o altă investiție a banilor. S-ar putea să apară și tensiuni din cauza treburilor casnice.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță unele deplasări, dar și preocupări pentru niște sarcini restante, pe care nu ai putut să le mai termini ieri. În partea a doua a zilei, ai parte de niște surprize de la prieteni sau poate dai o fugă în afara orașului cu niște prieteni.

 

Leu

 

Astăzi, primești niște bani, care intră mai repede decât te așteptai în conturile tale. Îți faci mici plăceri, ieși cu prietenele și petreci o după-amiază liniștită. Dacă ai plecat în weekedul prelungit împreună cu un grup de prieteni, este posibil să cheltui mai mult decât ți-ai propus.

 

Fecioară

 

Astăzi, ai ajutor de la partener în treburile gospodărești, dar mai ales dacă ai de făcut mai multe deplasări și te scutește de drumuri, care ți-ar fi ocupat timpul. Comunicarea este bună și faceți echipă, fără să mai existe confruntări sau dialoguri în contradictoriu.

 

Balanță

 

Astăzi, te supără cineva și vei sta mai toată ziua îmbufnată. Posibil să fie unul dintre prieteni care nu a sesizat că ești mai sensibilă. S-ar putea, totuși, cineva din familie să vină cu o veste surpriză și să-ți treacă, iar supărarea să se transforme într-o petrecere.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște cheltuieli neprevăzute. Totodată, s-ar putea ca un prieten să-ți ceară ajutorul într-o problemă financiară, de familie. Și la serviciu pot avea loc evenimente, care să-ți dea peste cap programul zilei și deși este o zi de weekend vei fi nevoită să lucrezi.

 

Săgetător

 

Posibil cineva din familie să te solicită într-o chestiune personală. Dacă ești plecată la rudele partenerului de cuplu, ai grijă la comunicare, pentru că este posibil ca diferențele de mentalitate și viziune să aducă confruntări și divergențe de opinie.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să-ți parvină vești nu tocmai plăcute, care să te destabilizeze emoțional. Dacă veștile au legătură cu cineva din trecutul tău, încearcă și nu te întoarce în urmă, să te destabilizezi și să strici toată munca de până acum. Încearcă și detașează-te și mergi numai înainte!

 

Vărsător

 

Primești astăzi, o sumă de bani de la o persoană, care vrea să investească într-un proiect la care lucrezi de ceva timp. Și de la cineva din familie ai putea să primești un ajutor financiar sau sub formă de cadou, să cumperi niște cadouri, din timp, pentru sărbătorile de iarnă.

 

Pești

 

Astăzi, te frământă niște chestiuni care au legătură cu activitățile profesionale, dar mai ales relația cu șefii, cu care ai vrea sa ai niște dialoguri, să le expui niște opinii și să implementezi idei noi. Relația cu partenerul s-ar putea să fie mai tensionată din cauza preocupărilor tale pentru carieră.

related posts

Modifică setările cookies