Horoscop zilnic 27 noiembrie 2022. Feciorele ies la o întâlnire romantică, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 27 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția Lunii cu Pluton de astăzi, care se formează în zodia Capricorn, îți aduce preocupări pentru carieră și aspirațiile profesionale. Ești responsabilă și determinată să obții venituri mai mari. În planul relațional este posibil să-ți ascunzi adevăratele sentimente.

 

Taur


Luna formează astăzi o conjuncție cu Pluton, stăpânul casei relațiilor. Tranzitul prin casa filosofiei de viață, convingerilor personale, sistemului de valori, călătoriilor și pregătirii profesionale ar putea să-ți aducă dialoguri despre aceste domenii. Ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și faceți planuri de viitor.

 

 

Gemeni

 

 

Este o zi de weekend și nu ai de unde să primești bani astăzi, însă Universul îți face o surpriză și-ți trimite niște bani de la cineva din familie. Este o zi favorabilă socotelilor și administrării cât mai eficiente a sumelor pe care le deții sau pe care trebuie să le returnezi.


Rac

 

Posibil astăzi să începi ziua cu dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de viitorul relației sau a vieții de familie. Decizi să îi acorzi mai multă atenție și să te revansezi față de zilele, când ai lucrat peste program. Atenție la posesivitate sau accese de gelozie!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi susține activitățile gospodărești și rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu viața de familie. De asemenea, conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor, aduce și preocupări de natură financiară, prin administrarea bugetului pe care îl deții.

 

Fecioară

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, distracției și relației cu copiii. Așadar, este posibil să ieși la o întâlnire romantică, cu copiii, dacă ești părinte, sau cu partenerul. De asemenea, poți discuta de planurile de sărbători.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa vieții de familie și formează o conjuncție cu Pluton, așa că s-ar putea să-ți aducă intuiție într-o chestiune financiară, care implică casa și locuința, administrarea unui imobil prin valorificarea lui. Posibil să faci și unele cheltuieli sau doar niște liste pentru sărbători.


Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează casa comunicării și gândirii, învățarea și asimilarea de informații, exprimarea scrisă și verbală, așa că se anunță o zi favorabilă activităților intelectuale, pentru că vei avea un randament ridicat. Recomandarea astrelor este să profiți de aceste aspecte, mai ales că Luna formează o conjuncție cu Pluton, unul dintre stăpânii zodiei tale.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează axa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și a banilor pe care îi câștigi din alte surse decât salariile. Posibil să primești niște cadouri, să ieși cu prietenii în oraș și să cheltui mai mult.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi te îndrumă să pui la punct o strategie pe termen lung în planul profesional, mai ales că Luna formează o conjuncție cu Pluton, stăpânul casei proiectelor și planurile de viitor. Ideile tale s-ar putea să fie salutate de către șefi și colegi și vei face impresie bună în ședințele sau întâlnirile de săptămâna viitoare.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să te simți fără energie, mai obosită și să ai nevoie de mai mult timp pentru refacere, așa că ocupă-ți timpul cu lucruri ușoare, care te relaxează. S-ar putea să te gândești la o situație apărută la serviciu, care te determină să faci niște schimbări.

 

Pești


Sectorul prietenilor, grupurilor din care faci parte, a vieții sociale și planurilor de viitor este dinamizat de conjuncția Lunii cu Pluton, guvernatorul casei principiilor de viață, pregătirii și dezvoltării profesionale. S-ar putea, în urma unor dialoguri cu prietenii, să-ți schimbi viziunea și mentalitatea, să privești și din altă perspectivă.

 

related posts

Modifică setările cookies