Horoscop zilnic 27 octombrie 2020. Leii intră în posesia unui bun de mare valoare, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 27 octombrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să te simți obosită și lipsită de motivație. Nu vei fi o interlocutoare prea bună, însă vei avea intuiție să rezolvi unele chestiuni, care privesc activitățile din sfera profesională. Și în sectorul financiar ar putea să apară unele evenimente, prin care să înțelegi că negocierea și încheierea unui contract nu depind doar de tine, ci și de cealaltă parte implicată.

 

Taur


Dialogul cu un prieten ar putea să te ajute să identifici ce nu merge în relația cu partenerul de cuplu sau unde greșești atunci când abordezi anumite chestiuni. Dacă trebuie să semnezi astăzi un contract, este posibil să fii confuză în legătură cu unii termeni și să ceri o amânare pentru a te lămuri sau să te informezi mai bine.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te concentrezi pe sectorul profesional. Posibil să primești niște propuneri din partea șefilor de a trece pe un alt post în firmă, însă nu ești sigură dacă este ceea ce îți dorești în momentul de față. Îți dorești mai multă libertate și timp liber mai mult pentru tine și cei dragi ție.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să achiziționezi un sejur, o minivacanță sau să găsești metode noi de distracție sau petrecere a timpului în mod plăcut cu partenerul, cu prietenii, dar și cu copiii, dacă ești părinte.

 

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alte persoane. Posibil să faci un drum la notar sau la o instituție publică pentru a obține un document/act pentru a pune în ordine regimul unei locuințe și să intri în posesia ei sau a unor bunuri de valoare mai mare.

 

Fecioară

 

Comunicarea cu partenerul de cuplu este astăzi bună și te poți bucura de momente plăcute în compania acestuia. Dacă ești singură, primești o propunere de a ieși la o întâlnire. În partea a doua a zilei, primești vești de la rude.

 

Balanță

 

Chiar dacă ultima perioadă a fost destul de agitată și dificilă în planul profesional, astăzi este o zi bună și în sfârșit ești mulțumită de cum merg treburile. Dacă lucrezi de acasă, ai timp și de treburile gospodărești, iar seara o petreci cu membrii familiei, fără grija treburilor casei.

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi bună pe toate planurile, mai ales în sfera sentimentală, unde se rezolvă niște neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Dacă lucrezi într-un domeniu de creație sau cu copiii, ai multă inspirație și găsești metode originale de a le capta atenția celor mici.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi bună pentru a te ocupa de casă, de treburile gospodărești, de a rezolva o serie de chesiuni rămase restante, cum ar fi cumpărăturile. Ai timp și pentru activități extraprofesionale, dacă desfășori serviciu prin telemuncă, așa că ești mulțumită de timpul în plus pe care îl ai.

 

Capricorn

 

Dacă trebuie să mergi la un interviu, să ai întâlniri sau ședințe, să negociezi un contract sau să lucrezi la un plan financiar, astăzi este o zi favorabilă pentru aceste chestiuni, pentru că vei avea intuiție, dar și pentru că ești stăpână pe cunoștințele tale, ai abilități și experiență.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul financiar, îți aduce șanse și oportunități financiare. Posibil să primești vești de la șefi că se mărește salariul sau se adaugă alte beneficii. Ești mulțumită de orice beneficiu venit în plus.

 

Pești

 

Planurile și proiectele tale ar putea prinde astăzi contur pentru că, în sfârșit, ai găsit persoane cu care ai aceleași  viziuni, care se pot implica, alături de tine, într-un proiect pe termen lung, pe care l-ai pus la punct în ultimele luni. Și în planul sentimental ai parte de momente plăcute alături de partener. 

 

ShARE ÎN BUCATE - Tocaniță de cartofi cu pui și muștar

 

 

related posts

Modifică setările cookies