Horoscop zilnic 27 octombrie 2022. Gemenii singuri au șanse să întâlnească pe cineva cu care să rezoneze, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 27 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Trigonul care se formează astăzi între Marte, guvernatorul tău, din zodia Gemeni, cu Mercur, planeta comunicării, din casa relațiilor, te susține să-ți exprimi intențiile, gândurile și să faci planuri de acțiune împreună cu partenerul de cuplu sau de atingere a unor obiective împreună cu cei cu care desfășori activități profesionale. Ai curaj să-ți exprimi ideile, iar energia este la cote înalte.

 

Taur

 

Aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa banilor și Mercur, planeta comunicării, din casa muncii și activităților profesionale, îți aduce proiecte noi la serviciu, colaborări sau poate oferte de job mai bine plătite. Ai șanse de expansiune financiară și este posibil ca cineva de la serviciu să-ți pună o vorbă bună, să te recomande într-o funcție sau într-un proiect.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie, pentru că Mercur, guvernatorul tău, primește susținere de la Marte, planeta acțiunii, aflată în zodia ta. Ești deschisă și sociabilă și ai mari șanse să întâlnești pe cineva cu care să rezonezi, dacă ești singură. De asemenea, un proiect de creație poate prinde contur.

 

Rac

 

Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, îl formează cu Mercur, planeta comunicării, plasată în casa vieții de familie, ar trebui să-l folosești pentru rezolvarea unor chestiuni de familie sau privind reamenajarea spațiului de locuit. Poți aduce îmbunătățiri casei sau îți oferi ajutorul părinților.

 

Leu


Cu Mercur, astrul comunicării, plasat în casa comunicării și gândirii, în aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul prietenilor și proiectelor pe termen lung, ai ocazia să clarifici niște aspecte cu prietenii sau în proiectele la care lucrezi. Vei progresa într-o activitate profesională dacă apelezi la o comunicare directă, sinceră. Ideile tale au șansa să prindă acum contur.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, se află în casa banilor, și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și relațiilor cu superiorii, ceea ce poate aduce suplimentarea veniturilor. De asemenea, ai idei bune, care pot fi monetizate și poți face progrese profesionale.

 

Balanță


Cu Mercur, planeta comunicării, în zodia ta, susținut de către Marte, planeta acțiunii, din casa perfecționării profesionale, studiilor, simți nevoia să înveți ceva nou, să studiezi sau să explorezi un domeniu de interes pentru tine. Totodată, ai inspirație dacă trebuie să susții un examen, proiect sau interviu și poți primi sfaturi utile de la persoane cu experiență.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, plasat în zodia Balanță, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, din casa intereselor financiare, îți aduce discuții despre bani, idei bune într-un context financiar și intuiție în luarea unor decizii legate de administrarea banilor.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce progres în relații, mai ales că Mercur, planeta comunicării, aflată în tranzit prin casa planurilor de viitor, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor. Așadar, ești deschisă unor noi relații, ai ocazia să cunoști persoane noi sau să crești prin intermediul unor persoane, care-ți oferă sfaturi utile.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este favorabil activităților profesionale. Trigonul pe care Mercur, planeta comunicării, din casa carierei, îl formează cu Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, îți aduce dialoguri constructive cu șefii și ocazia de a demonstra că rezolvi cu succes sarcinile. Chiar dacă este nevoie să muncești mai mult, ți se vor recunoaște meritele.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi în care Mercur, astrul comunicării, formează un trigon cu Marte, planeta acțiunii, din casa sentimentală, vine să aducă acțiune în casa iubirii și-n relațiile cu cei dragi. Posibil să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. De asemenea, ai inspirație într-un proces de creație și te poți apropia de un obiectiv profesional.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, formează un trigon cu Marte, planeta acțiunii, din casa familiei, vine să-ți aducă idei și planuri legate de casă, spațiul de locuit și viața de familie în general. De asemnea, te poți bucura de momente plăcute alături de familie și să găsiți căi comune de comunicare, după o perioadă în care lucrurile nu au stat prea bine.

 

related posts

Modifică setările cookies