Horoscop zilnic 27 octombrie 2023. Racii sunt tentați să aibă o aventură romantică, Peștii își pot mări veniturile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru un context financiar. Pe de altă parte, o serie de nemulțumiri legate de activitățile de la serviciu ar putea să iasă la suprafață. Îți dorești o reorganizare și vei găsi soluții. În planul sentimental, ai parte de o surpriză: se întoarce un partener din trecut.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să te răscolească o amintire și să ai un moment de conștientizare puternică, în care poți înțelege sensul unor evenimente/situații trăite în trecut. La serviciu, s-ar putea să discuți termenii unui contract. În cuplu, ai o conversație cu partenerul legată de casă, o mutare sau administrarea unui imobil.

 

Gemeni

 

Astăzi, afli niște vești de la serviciu și deși te așteptai la informații, care să te îngrijoreze, veștile sunt bune și te liniștești. În planul sentimental, dacă ești singură, este posibil să ai niște surprize de la o persoană din trecut, cu care ai lucrat și care își dorește să ieșiti la o întâlnire.

 

Rac

 

Viața de familie este importantă pentru tine și mai ales petrecerea timpului cu persoanele dragi. Astăzi este posibil să ai niște conștentizări legate de relația de cuplu. Dacă ești singură, ești tentată să ai o aventură romantică.

 

Leu

 

Astăzi ești determinată să iei niște decizii în planul profesional, pentru că simți că nu ești pe drumul cel bun și vrei o schimbare. Cauți soluții, pentru că vrei să faci ce-ți place. S-ar putea să te întorci la un fost loc de muncă, de unde-ți lipsește echipa.

 

Fecioară

 

Ceva se schimbă astăzi în gândirea ta. Ai o revelație și realizezi că fericirea ta nu depinde de ceilalți. Dacă ești singură, îți dai seama unde gresești și de ce nu-ți găsești partenerul dorit. Dacă revine cineva din trecut în viața ta, ar trebui să aveți o discuție serioasă înainte să începeți ceva nou.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să porți niște discuții cu partenerul de cuplu legate de destinația unor bani suplimentari. Vă doriți să mai plecați câteva zile într-un minisejur, însă momentan nu reușiți să vă sincronizați cu serviciul, să aveți liber în același timp.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să primești niște răspunsuri la o solicitare pe care o faci șefilor. De asemenea, poți clarifica niște neînțelegeri. Ai și multe idei pe care vrei să le pui în practică și le vei prezenta într-o ședință.

 

Săgetător

 

Astăzi s-ar putea să renunți la o călătorie/sejur din cauze financiare. S-ar putea să găsești soluții pentru o redresare financiară, să reechilibrezi bugetul. În partea a doua a zilei, prietenii îți fac o propunere.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi favorabilă pregătirii unei strategii sau unui plan în sectorul profesional. Ai toate instrumentele să-ți atingi un obiectiv. În planul relațional este o zi în care este posibil să te gândești la o mutare cu partenerul. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este momentul să treceți la următorul nivel al relației.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să apelezi la cunoștințe și prieteni pentru a face o schimbare în planul profesional. Faci mai multe deplasări și te pregătești pentru mai multe interviuri. Te pui la punct cu ultimele noutăți dintr-un domeniul de interes pentru tine.

 

Pești

 

Un proiect mai vechi se poate relua astăzi și-ți crești veniturile. Discuții cu partenerul pot să aibă loc și pentru cheltuielile casei sau achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare. Tot astăzi poți renegocia un contract.

 

 

Modifică setările cookies