Horoscop zilnic 27 septembrie 2020. Racii fac avansuri persoanei de care sunt îndrăgostiți, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 27 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, ai moștenirilor, avantajelor materiale, creditelor, impozitelor și taxelor, primește astăzi tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion. Așadar, Mercur va ajuta în negocieri și încheieri de contracte cu miză financiară importantă, în obținerea unor drepturi salariale ce îți revin de drept.

Taur

De astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în casa care reprezintă mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri, vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu, cu asociații și colaboratorii. Totodată, vei încheia mult mai ușor contracte/parteneriate, datorită faptului că vei putea să negociezi în favoarea ta.

Gemeni

Mercur, astrul comunicării, intră astăzi în zodia Scorpion, în casa muncii și a activităților profesionale, semn că urmează o perioadă în care vei reorganiza activitățile de serviciu, vei comunica mult mai bine cu colegii și te vei face remarcată de către șefi.

Rac

Sfera sentimentală, a relației cu copiii, a activităților de creație, de relaxare și artistice, primește de astăzi tranzitul lui Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, comunicarea va fi cheia problemelor apărute în planul amoros, iar dacă ești singură, vor exista câteva săptămâni în care vei ști cum să abordezi persoana de care ești interesată.

Leu

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Scorpion, în sectorul care reprezintă căminul, viața de familie, relațiile cu părinții și patrimoniul. Așadar, va fi un moment bun să abordezi deschis unele chestiuni, care privesc spațiul locativ sau să începi să te interesezi cu privire la demersurile pe care trebuie să le faci pentru achiziționarea unui imobil.

Fecioară

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, în casa comunicării, a schimbului de opinii și a deplasărilor. Așadar, îți va fi aliat în demonstrarea abilităților, exprimarea ideilor. Totodată, vei fi foarte interesată să fii la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Vei lua cuvântul tot mai des în ședințe și vei negocia contracte și parteneriate importante.

Balanță

Începând de astăzi, cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă, vei observa că în următoarele săptămâni vei avea parte de oportunități financiare, în urma cărora îți vei rotunji veniturile.

Scorpion

De astăzi primești în semnul nașterii tale tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, semn că vei comunica ușor, te vei face plăcută și vei crea o impresie bună tuturor. Urmează o perioadă în care abilitățile și aptitudinile tale nu vor trece neobservate și ar fi bine să profiți de oportunitățile, care vin spre tine!

Săgetător

Sectorul care reprezintă subconștientul, izolarea, meditația și introspecția primește astăzi tranzitul planetei Mercur, astrul comunicării. Dacă au existat tot felul de frământări și frici, acum vei putea să le identifici și să le elimini, pentru a depăși această etapă de viață.

Capricorn

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, va tranzita zodia Scorpion, respectiv sectorul care indică prietenii, planurile de viitor și proiectele de grup. Prin urmare, fii atentă la perioada ce urmează, deoarece este benefică să pui pe roate un proiect sau să-ți lansezi o afacere personală. 

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, în casa carierei și a aspirațiilor profesionale, semn că următoarea perioadă te poți face remarcată, vei avea o relație bună cu șefii, cu instituțiile de la care ai de obținut diverse acte/documente.

Pești

Începând de astăzi, sectorul studiilor, al cursurilor de perfecționare, al călătoriilor și relației cu persoane aflate în străinătate, dar și sistemul de valori personale, vor primi tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, Așadar, vei avea posibilitatea să participi la diverse cursuri online, poți obține  diplome/ atestate, iar unele evenimente, care au loc în aceste sectoare, vor avea darul să-ți confere o altă viziune asupra vieții.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmărilor mă trăgea de par, foarte tare!”

related posts

Modifică setările cookies