Horoscop zilnic 27 septembrie 2021. Gemenii sunt afectați de Mercur retrograd în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței și până pe 18 octombrie vei fi interesată să-ți faci ordine în relațiile de cuplu sau în parteneriatele de afaceri. Este o perioadă bună pentru reevaluare și pentru a-ți îmbunătăți relația de cuplu, prin comunicare.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își începe retrogradarea prin zodia Balanței și până pe 18 octombrie îți vei reevalua relațiile cu colegii și activitățile profesionale. Pentru că Mercur este guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi din muncă și al sferei sentimentale, cele două domenii vor intra în vizorul tău pentru următoarele trei săptămâni. Nu lua decizii importante și nu semna contracte în această perioadă, pentru că este posibil să te răzgândești!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției, copiilor, creativității și vocației. Așadar, până pe 18 octombrie, ai ocazia să-ți faci ordine în planul iubirii, în relațiile cu copiii sau îți poți valorifica un talent, de pe urma căruia poți avea beneficii financiare. Este recomandat să nu iei decizii importante în planul sentimental în următoarele trei săptămâni.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, respectiv prin sectorul asociat vieții de familie, locuinței, căminului, patrimoniului și relației cu părinții. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, până pe 18 octombrie, în care ești invitată să-ți revizuiești planurile legate de familie. Posibil să rezolvi o serie de chestiuni, care au legătură cu casa și patrimoniul, însă nu este recomandat să semnezi contracte, pentru că este posibil să te răzgândești la finalul perioadei de retrogradare.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul comunicării, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, până pe 18 octombrie, s-ar putea să afli informații utile în planurile tale personale, îți vei reevalua relațiile cu rudele și poți relua acumularea de cunoștințe pentru susținerea unui examen sau atestat.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, prin zodia Balanței, respectiv prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, până pe 18 octombrie, îți vei reevalua situația financiară și este de preferat să nu iei decizii importante, să nu semnezi contracte, pentru că s-ar putea să te răzgândești sau să se schimbe termenii contractului. Posibil să faci și o reevaluare a proiectelor profesionale în care ești implicată și să renunți la cele care nu-ți mai aduc beneficii financiare.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, prin sectorul personalității tale. Prin urmare, până pe 18 octombrie, vei începe o autoevaluare personală și vei încerca să-ți dai seama ce anume îți dorești în carieră, dar și în planul relațional, dacă ești deschisă să-ți schimbi comportamentul sau atitudinea în relații sau cât ești de dispusă să investești.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și al gândirii, intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, respectiv prin sectorul asociat frământărilor interioare, a subconștientului, izolării, meditației și introspecției. Așadar, până pe 18 octombrie este posibil să-ți faci un bilanț profesional, relațional, să analizeze sub mai multe aspecte ce presupun acțiunile tale într-o anumită direcție.

 

Săgetător


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, parteneriatelor și carierei intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, prin sectorul proiectelor de viitor si a grupurilor cu care desfășori activități. Așadar, până pe 18 octombrie, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua proiectele, relațiile de prietenie, relațiile cu cei cu care desfășori activități și parteneriatele. Nu este recomandat să iei decizii în perioada retrogradării, doar să te gândești la ce schimbări să faci.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei muncii, își începe retrogradarea prin zodia Balanței, prin sectorul asociat caarierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până pe 18 octombrie îți vei reevalua activitatea profesională și vei analiza direcția spre care vrei să te îndrepți în viitor.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul asociat perfecționării profesionale, studiilor, relației cu străinătatea, principiilor și mentalităților. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, până pe 18 octombrie, în care îți vei reevalua pregătirea profesională, vei face planuri pentru a începe un curs, o facultate sau pregătești un proiect personal.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, până pe 18 octombrie, prin sectorul intereselor materiale, a moștenirilor, resurselor pe care le deții împreună cu partenerul de viață, creditelor și taxelor. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni în care îți vei reevalua situația financiară.

 

related posts

Modifică setările cookies