Horoscop zilnic 27 septembrie 2022. Peștii obțin un împrumut sau intră în posesia unor bani, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 27 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este o zi importantă la locul de muncă pentru discutarea și încheierea unor proiecte noi/ contracte. Trigonul pe care Mercur, astrul comunicării, îl formează cu Pluton, guvernatorul casei financiare, ajută la negocieri și îți oferă voință și opinii clare vis-à-vis de un context financiar.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, planurile tale de a participa la un seminar, workshop, conferință sau cursuri de pregătire profesională, să fie amânate, pentru că intervine o chestiune personală. În partea a doua a zilei, dacă trebuie să te ocupi de chestiuni birocratice, să obții niște acte sau să depui un dosar, este posibil ca lucrurile să se rezolve mai repede decât te-ai așteptat.

 

Gemeni

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, din casa familiei, formează un aspect armonios cu Pluton din casa intereselor financiare, așa că este posibil să rezolvi ceva ce ține de casă, familie, părinți, moșteniri sau intrarea în posesia unor bani. La serviciu este posibil să ai niște dialoguri în contradictoriu cu colegii, din cauza unor proceduri noi.

 

Rac


Astăzi se anunță o zi favorabilă dialogului cu partenerul de cuplu sau cu persoanele cu care lucrezi. De asemenea, dacă este nevoie să înveți lucruri noi, vei avea un randament intelectual ridicat și nu vei sta prea mult să-ți bați capul, pentru că înțelegi din prima. Dacă trebuie să porți niște negocieri, gășești puncte comune cu partenerii din sfera profesională și ajungeți repede la o înțelegere.

 

Leu


Posibil astăzi, trigonul pe care Mercur, planeta comunicării, îl formează cu Pluton din casa muncii să-ți aducă putere mare de convingere în relația cu superiorii sau cu colegii. De asemenea, ai nevoie de schimburi de idei și experiențe de natură profesională, care să-ți aducă satisfacții profesionale.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai dialoguri constructive cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. De asemenea, aspectul armonios dintre Mercur, guvernatorul tău, cu Pluton, planeta care-ți guvernează comunicarea, vine să-ți aducă un randament intelectual ridicat, așa că folosește-te de contextul astral să rezolvi chestiuni profesionale importante.

 

Balanță

 

Astăzi este o zi favorabilă discutării unor decizii importante, pe care va fi nevoie să le iei împreună cu familia, care implică casa, patrimoniul. Trigonul pe care Mercur îl formează cu Pluton din zodia Capricorn vine să-ți aducă conștientizări și revelații, și mai ales soluții la o problemă de familie.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi în care Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu Pluton, guvernatorul tău, din casa comunicării, îți aduce vești și rezultate bune, dacă ai susținut un examen, interviu, o lucrare sau un proiect în fața unei comisii.

 

Săgetător

 

Astăzi traverseazi o zi importantă din punct de vedere profesional și financiar, pentru că Mercur, guvernatorul casei carierei, formează un aspect armonios cu Pluton din casa banilor, așa că este momentul unor negocieri sau încasări importante de bani. Dacă ai depus un dosar de credit, este posibil să primești aprobare.

 

Capricorn

 

Astăzi, Mercur în tranzit prin casa principiilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență face un trigon cu Pluton, din casa personalității și favorizează luarea unor decizii pe termen lung, privind studiile sau perfecționarea profesională. De asemenea, este posibil să primești vești neașteptate de la o instituție de învățământ, să obții o bursă de studiu sau poate ți se anulează o taxă.

 

Vărsător

 

Trigonul pe care Mercur, planeta comunicării și negocierilor, îl formează astăzi cu Pluton din casa subconștientului și frământărilor interioare îți aduce conștientizări, soluții, dar și posibilitatea să schimbi o situație financiară în favoarea ta.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să discuți și să negociezi un contract, să găsești soluție la o problemă financiară, o sponsorizare sau să obții un împrumut, să intri în posesia unor bani. De asemenea, trigonul pe care Mercur îl formează cu Pluton din casa planurilor de viitor, îți oferă o voință puternică și putere de convingere într-o chestiune pe care trebuie să o rezolvi în relația cu partenerul de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies