Horoscop zilnic 28 aprilie 2019. Taurii au surprize in dragoste, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Afla ce îți rezervă astrele pentru astazi 28 aprilie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Astazi cei din jurul tau isi vor arata recunostinta fata de tine, datorita ajutorului pe care l-ai acordat in ultimele zile. Astfel, increderea de sine va creste din ce in ce mai mult, iar relatiile cu ceilalti vor deveni din ce in ce mai stranse.

TAUR

Persoana iubita te va surprinde astazi prin micile gesturi pe care le face. Probabil a cumparat bilete pentru voi la concertul care iti place sau o carte pe care voiai sa ti-o achizitionezi demult. In orice caz, te vei bucura foarte mult de atitudinea pe care o adopta in ultima vreme.

GEMENI

O persoana draga pe care n-ai mai vazut-o demult iti va face o vizita care te va bucura foarte mult. Pregatirile sunt in toi pentru ca vrei ca musafirul tau sa se simta excelent cat timp sta la tine. Ai putea sa prepari prajitura ta faimoasa care da pe spate pe toata lumea.

RAC

Debordezi de energie si reusesti sa le-o transmiti si celor din jurul tau. Astfel, atmosfera de acasa se transforma intr-una placuta care va fi benefica atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau.

LEU

E posibil sa intampini cateva probleme minore in camin, insa cu ajutorul unei rude totul se va rezolva. Nu e nimic rau in a accepta ajutorul altcuiva, ci din contra, din cand in cand ar trebui sa iei in considerare sfaturile altora.

FECIOARA

Nu prea ai chef de plimbari, iar ziua de astazi va trece foarte greu. Insa trebuie sa gasesti o modalitate pentru a te motiva pentru ca vei avea si musafiri, acre vin la pachet si cu ceva batai de cap.

BALANTA

Ai face bine sa tii de bani si sa nu-i risipesti pe lucruri pe care oricum nu le vei folosi. Perioada urmatoare va fi una in care vei face achizitii importante, asa ca orice suma stransa de pe acum iti va fi foarte utila.

SCORPION

Astazi nu e o zi buna pentru afaceri sau pentru orice fel de sarcina care tine de finante. Ai putea sa te relaxezi cu o plimbare in parc sau o vizionare de film. 

SAGETATOR

Este o zi in care vrei sa faci cateva schimbari la tine. Te gandesti de ceva vreme sa adopti o noua culoare a parului, iar acum este momentul perfect pentru a face asta. Cu siguranta nu vei regreta decizia, ci din contra cei dragi te vor admira pentru curajul pe care il ai.

CAPRICORN

Esti pusa pe facut multa treaba astazi. Ai foarte multa energie si reusesti sa indeplinesti sarcini pe care ti le-ai propus de mult. Vei avea o zi foarte productiva, iar la finalul ei te vei bucura de compania celor dragi.

VARSATOR

Astazi iti pui in aplicare talentul culinar. Vei pregati fel de fel de retete si vei reusi sa-i impresionezi pe cei dragi. La cat de gustoase iti vor iesi preparatele, ar trebui sa iei in considerare oportunitatea de a-ti construi o afacere din asta.

PESTI

Pestii se bucura de aceasta zi si profita din plin de timpul liber pe care il au. Te gandesti sa mergi singura la cinema ca sa te mai destinzi, iar dupa sa faci cateva cumparaturi. Poate gasesti o tinuta potrivita pentru evenimentul la care vei participia in perioada urmatoare.

related posts

Modifică setările cookies