Horoscop zilnic 28 aprilie 2021. Săgetătorii au nevoie urgentă de odihnă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva un dosar, niște acte, pentru a obține unele documente/ un beneficiu financiar de la o insituție publică. Totodată, poți da curs unei oferte de a lucra în străinătate sau să colaborezi cu o firmă, care are legături cu străinătatea.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce interes pentru afaceri și pentru a participa la activități de grup, în care te poți afirma. În planul relațiilor, decizi să pui capăt singurătății. Ai șanse mari să găsești un partener în mediu academic, la o prezentare de proiect, curs, interviu sau într-o călătorie.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai parte de provocări la locul de muncă și ai impresia că ziua nu se mai termină. Încerci să ții pasul cu ceilalți colegi, dar faci eforturi pentru a reuși. Nemulțumirea ta principală este salarizarea și deși încerci să afli dacă poți primi o mărire salarială, șefii nu-ți dau un răspuns clar.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi destul de aglomerată la locul de muncă, cu nemulțumiri și rezerve față de unii colegi sau colaboratorii cu care desfășori activități. Apar unele situații sau afli  informații despre schimbări care au loc într-un proiect, pe care aceștia te anunță în ultimul moment.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de relaxare, de petrecere a timpului într-un mod plăcut. Ești plină de viață și îți suni prietenele să ieșiți la o plimbare, o terasă sau la cumpărături. În partea a doua a zilei sau pe seară, partenerul vine cu vești care te vor lua prin surprindere.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să faci niște promisiuni pe care nu le poți onora, așa că mai bine gândește-te de două ori înainte! În partea a doua a zilei, îți faci programul zilelor viitoare pentru treburile casnice, pentru a putea rezolva tot ce ți-ai propus. Ești tentată să-ți iei câteva zile de concediu, să ai timp și de odihnă.

 

Balanță

 

Ai șanse să ți se îmbunătățească situația financiară în următoarea perioadă. Astrele îți aduc în dar niște sume de bani, suficiente pentru a putea să-ți rezolvi treburile și planurile. Astfel, reușești să cumperi cadouri celor dragi. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te preocupi de propria persoană: mergi la un salon de înfrumusețare, la cumpărături sau comanzi online niște obiecte de vestimentație. Atenție, că ai tendința să cheltui peste buget! În planul relațiilor, aspectele favorabile îți aduc întâlniri romantice, mai ales dacă ești singură.

 

Săgetător

 

Luna îți tranzitează, astăzi, sectorul universului interior, al meditației, subconștientului și izolării, așa că nu vei fi în cea mai bună formă a ta. Starea emoțională poate să fie apăsătoare și vrei să stai departe de agitația cotidiană. Ești mai obosită ca de obicei și ar trebui să te odihnești. Mai este și mâine o zi, așa că, astăzi, rezolvă doar prioritățile!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri incomode cu prietenii sau niște situații care te pot deranja în relația cu cineva apropiat. Vei fi nevoită să-ți amâni niste planuri, din cauza unor persoane, care nu se țin de promisiuni și acest lucru te va dezamăgi profund.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi, în care Luna activează sectorul profesional și al relației cu superiorii, îți aduce unele tensiuni cu aceștia sau o nemulțumire legată de unele decizii privind activitatea în departementul în care lucrezi. Recomandarea astrelor este să nu te amesteci în treburile șefilor, pentru că riști să strici relațiile!

 

Pești

 

Astăzi, simți nevoia de a te conecta la spiritualitate și a dialoga pe acest subiect. Ai impresia că nu ești înțeleasă în relațiile cu ceilalți și vrei să clarifici niște chestiuni care țin de convingerile și filosofia ta de viață. Pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă, relațiile cu prietenii ar putea avea de suferit.

 

Cele mai noi efecte de pe TikTok

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies