Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Săgetătorii se aruncă cu capul înainte într-o relație amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 28 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna ajunge astăzi în semnul nașterii tale, așa că nu e de mirare că te simți plină de energie și ai mult curaj și inițiative pentru a demara diferite proiecte, personale sau profesionale. Nu stai prea mult pe gânduri și acționezi fără să analizezi înainte. Recomandarea astrelor este să nu te arunci cu capul înainte și să încerci să diminuezi impulsul de a face lucrurile cât mai repede.

 

Taur

 

Se anunță o zi mai agitată în sfera subconștientului. Ai multe frământări interioare și te simți epuizată, dar fără să ai vreun motiv. Cel mai înțelept lucru ar fi să stai deoparte de toată agitația, să nu te implici prea mult în actiuni. Stai și ascultă, analizează, dă sfaturi și nu te suprasolicita!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni sau de la persoane, care-ți apreciază munca la serviciu. Posibil să primești niște oferte interesante. În altă ordine de idei, dacă ești singură, s-ar putea să ai o surpriză de la cineva, care te invită în oraș.

 

Rac

 

Cu Luna în războinicul Berbec, în casa carierei, nici nu ai cum să nu fii motivată să-ți îndeplinești obiectivele profesionale, așa că ziua de astăzi este favorabilă afirmării. S-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu șefii privind activitatea profesională, să vii cu o idee, iar surpriza să fie că aceștia o vor aproba pentru implementare.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să te preocupe o plecare, o călătorie, o delegație, un schimb de experiență profesional, participarea la niște cursuri, seminarii, dar și răspunsuri la probleme existențiale. Ai nevoie să discuți cu cineva cu mai multă experiență ca tine, pentru a-ți lămuri unele lucruri.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să faci niște investiții sau poate doar socoteli financiare, cu privire la achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată. Recomandarea astrelor este să nu te grăbești să iei decizii, doar să analizezi și să-ți asculți intuiția sau poate, părerea partenerului.

 

Balanță

 

Astăzi, din punct de vedere profesional, ai tendința să te repezi să închei un contract sau să bați palma cu partener de afaceri. Ești deschisă negocierilor, însă ar trebui să analizezi mai mult, să nu te grăbești sub impulsul de moment. În sfera relațională, s-ar putea să ai tendința să intri într-un conflict cu partenerul, din cauza chestiunilor gospodărești.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, casa muncii și vei avea multe inițiative și spor în toate activitățile. Colegii și șefii vor fi surprinși de câtă energie ai, implicare și curaj să demarezi unele proiecte sau să pui în aplicare planurile. Vrei să surprinzi cu un proiect de creație, pe care-l vei prezenta zilele viitoare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa iubirii și aventurii, nu-ți poate aduce decât o viața afectivă  activă, energie și inițiative în planul sentimental. Posibil să te arunci cu capul înainte într-o relație, dar nu-ți pasă, vrei să trăiești viața la cote înalte.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, familie, treburi gospodărești. Posibil să faci și niște deplasări în scop administrativ. Atenție la unele tensiuni, care ar putea să apară între tine și ceilalți membri ai familiei!

 

Vărsător

 

Comunicarea, negocierile și deplasările sunt susținute astăzi și poți rezolva și niște chestiuni financiare sau să ceri o mărire salarială. Totodată, poți rezolva niște chestiuni birocratice, legate de acte, obținerea unor documente, pe care le aștepți de ceva timp.

 

Pești


Luna îți traversează, astăzi, sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Depinde de tine cum vei negocia un contract sau obținerea unor avantaje materiale. S-ar putea să faci și plăți, să returnezi o datorie sau să ți se returneze o sumă de bani. Cert este că preocuparea principală de astăzi sunt banii și administrarea lor.

 

Cele mai tari idei de Paște pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies