Horoscop zilnic 28 aprilie 2023. Berbecii își varsă nervii pe cine nu trebuie, Balanțele vor mai mult timp cu partenerul


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 28 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă astăzi cum pui problemele în relația de cuplu sau în relațiile cu copiii, pentru că ai tendința să rănești, să faci acuzații! Ești nemulțumită de niște chestiuni profesionale și-ți verși nervii pe cine nu trebuie. 

 

Taur


Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute în familie, să fie nevoie să-ți schimbi programul. Se anunță o zi dificilă, așa că pregătește-te să faci față provocărilor! La serviciu, s-ar putea să ai niște discuții serioase cu șefii legate de proiectele tale sau poate mergi la un interviu și nu-ți convin condițiile care ți se oferă.

 

Gemeni

 

Sectorul comunicării este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Luna Neagră și este posibil să reacționezi mai agresiv dacă ți se fac reproșuri sau ești criticată. Vei reacționa pe măsură, mai ales dacă îți sunt încălcate principiile. Dacă este nevoie să faci niște deplasări, să rezolvi diverse chestiuni administrative, mai bine le amăni, pentru că s-ar putea mai rău să te enervezi decât să le rezolvi.

 

Rac

 

Atenție, astăzi, la ce cheltuieli faci, pentru că este posibil să fii tentată să cumperi niște produse care să nu te mulțumească și să fie nevoie să le returnezi. În planul proiectelor sau a activităților de pe urma exercitării profesiei s-ar putea să apară unele modificări în bugete sau să faci eforturi să obții niște sume de bani, o finanțare. Negocierile s-ar putea să nu ducă în direcția dorită de tine, așa că amână-le pentru săptămâna viitoare.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează zodia și este posibil să discuți chestiuni importante cu o persoană cu putere de decizie de la serviciu. De asemenea, și-n planul sentimental deschizi discuții despre chestiuni mai sensibile de natură emoțională. Simți că te eliberezi de niște stări care te apăsau. Pe seară, ieși cu prietenii, însă gândurile tale se îndreaptă tot spre planul sentimental.

 

Fecioară

 

Nu te simți în apele tale astăzi, pentru că ai tot felul de frământări legate de relația de cuplu, mai ales dacă au apărut niște neînțelegeri în ultimele zile. Mercur, guvernatorul tău, este retrograd pe casa principiilor și credințelor și ai impresia că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nu lua decizii importante în relație, pentru că este posibil să-ți pară rău că te-ai pripit!

 

Balanță

 

Posibil astăzi să discuți cu partenerul despre achiționarea unui sejur, de finanțele pe care le aveți pentru o vacanță. Căutați oferte și încercați să decideți unde veți merge în vacanța de vară. Te interesează în mod special timpul petrecut împreună cu partenerul și ai idei originale de a petrece timpul.

 

Scorpion

 

Posibil partenerul să vină astăzi cu ești despre o schimbare de job, pe care dorește să o facă în perioada următoare. De asemenea, Mercur în mișcare retrogradă pe casa relațiilor va aduce în atenție anumite chestiuni care trebuie discutate și lămurite, lucruri nespune de o perioadă mai mare de timp. S-ar putea să fii surprinsă, când vei afla ce gândește partenerul despre relația în care vă aflați și ce intenții are legate de viața de familie sau o mutare.

 

Săgetător

 

Astăzi, ieși cu prietenii în oraș, la un spectacol, concert. Te simți bine și atmosfera îți schimbă starea de spirit. S-ar putea ca o discuție cu cineva apropiat să te inspire și să-ți dai seama că ai potențialul de a realiza ce ți-ai propus, în ciuda unor îndoieli.

 

Capricorn

 

Astăzi, simți nevoia să-ți cumperi ceva, să te răsfeți. Totodată, ești dornică să faci ceva plăcut și distractiv și găsești metode noi de a petrece timpul cu partenerul de cuplu. Încerci să-ți termini cât mai repede sarcinile de serviciu pentru a te ocupa și de pasiunile tale.

 

Vărsător

 

Posibil partenerul să aibă nevoie de susținerea ta astăzi și să nu îi acorzi atenția de care are nevoie. O ieșire în oraș este recomandată amândurora după o săptămână aglomerată. Lasă chestiunile familiale și frământările interioare și bucură-te de câteva ore în compania partenerului!

 

Pești

 

Posibil să începi ziua cu mai puțină energie decât în mod normal. Ești îngrijorată în privința unor lucruri și situații care au loc la serviciu, în relațiile cu colegii sau cu șefii. Din punct de vedere al comunicării este nevoie să fii atentă la mesajele pe care le transmiți, să te asiguri că se înțelege exact ce vrei să spui. Și tu la rândul tău ar trebui să nu interpretezi greșit anumite mesaje.

 

related posts

Modifică setările cookies