Horoscop zilnic 28 august 2020. Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru un stres intens, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 28 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec
Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți asumi responsabilități și ești hotărâtă să depui orice efort pentru perfecționarea proprie. Deși ai momente în care simți că lucrurile nu se mișcă din cauza tranzitului lui Saturn prin casa carierei, astrele te invită la răbdare, pentru că până la finalul anului vei avansa în carieră.

Taur
Ești foarte activă astăzi în sfera socială. Poate te pregătești să pleci și într-o călătorie, delegație sau să prezinți un proiect în fața unei comisii. Ai toate șansele să impresionezi prin cunoștințele tale și vrei să acumulezi mai multă informație pentru a te specializa într-un domeniu care te pasionează.

Gemeni
Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru situația banilor, în special pentru resursele pe care le deții în comun cu partenerul. Faceți un calcul să vedeți dacă puteți achita o datorie/ închide un credit sau cauți surse de suplimentare a veniturilor.

Rac
Te întâlnești astăzi cu partenerii de afaceri cu care trebuie să închei niște contracte și ai mari șanse să îi convingi să semneze un contract profitabil pentru ambele părți. În planul relațional, pregătești împreună cu partenerul de cuplu plecarea într-o vacanță sau un minisejur.

Leu
Astăzi, vei avea o zi relaxată la birou, chiar dacă Luna face aspecte cu cele trei planete retrograde: Jupiter, Pluton si Saturn. Ai reușit să realizezi că stresul și suprasolicitarea nu fac decât să te scoată de pe linia de plutire și că adoptarea unei atitudini mai relaxate îți aduce un randament mult mai bun.

Fecioară
Beneficiezi astăzi de o stare bună. Poate și pentru că în planul personal și al relației cu persoana iubită sau cei dragi lucrurile merg bine. La serviciu ai parte de o zi aglomerată, însă reușești cu ajutorul colegilor să faceți față tuturor provocărilor.

Balanță
Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări în special pentru chestiunile gospodărești și pentru petrecerea timpului cu familia. Posibil să plecați într-un minisejur la finalul săptămânii și să vă organizați în așa fel încât să fiți gata la timp cu toate pregătirile.

Scorpion
Astăzi sunt favorizatăe comunicarea, schimbul de idei, studiul și deplasările. Posibil să primești un cadou, o sumă de bani de la cineva din familie sau îți comanzi niște cărți de care ai nevoie în studiul tău. La serviciu, lucrurile merg conform planului și ești mulțumită de acest lucru.

Săgetător
Configurația astrală a zilei de astăzi, cu Luna prezentă în sectorul financiar, îți aduce preocupări în special pentru banii pe care îi câștigi. Așadar, vei avea dialoguri legate de bani cu partenerul de viață sau cu asociații/colaboratorii cu care desfășori activități, vei negocia contracte sau poate ești recomandată într-un proiect nou.
 
Capricorn
Contextul astral de astăzi îți pregătește un nivel de energie ridicat și o stare mentală bună, care vor duce la un randament intelectual ridicat la serviciu. Responsabilă de acest lucru este Luna, prezentă în semnul nașterii tale, care te va pune în valoare.

Vărsător
Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai mult meditativă, de introspecție, de izolare, deoarece Luna îți traversează sectorul subconștientului și ai impresia că totul merge cu încetinitorul și că lucrurile nu se leagă la fel de repede precum îți dorești. Este doar o stare de moment și nu-ți strică puțină odihnă și să stai departe de toată agitația cotidiană.

Pești
Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul planurilor de viitor te face să privești cu optimism și să treci mai ușor peste unele hopuri pe care le-ai traversat, în ultima perioadă, în sfera sentimentală, dar și în ceea ce privește copiii sau relația cu aceștia.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante


 

related posts

Modifică setările cookies