Horoscop zilnic 28 august 2021. Vărsătorii se aruncă într-o aventură sentimentală, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, remunerația de la serviciu și obținerea unor beneficii. Dacă nu ești sigură că poți să negociezi în favoarea ta, mai bine amână o discuție cu șefii. Cere niște sfaturi celor cu mai multă experiență! În ce privesc investițiile, trebuie să analizezi înainte, să nu iei decizii sub impulsul momentului.

 

Taur

 

Astăzi Luna face un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului, în zodia ta, și-ți imprimă energie, optimism și inspirație în domeniile în care activezi. S-ar putea o idee să devină un proiect important în perioada următoare. După prânz rezervă-ți timp pentru tine sau întâlnește-te cu prietenele!

 

Gemeni

 

Astăzi ești îngândurată și faci eforturi să treci peste o nemulțumire. Întâlnirea cu prietenii ar putea să te scoată din starea în care ai intrat. Dacă ieși din casă, vei cunoaște persoane noi, îți lărgești cercul de cunoscuți și descoperi că aveți viziuni similare. Surpriza zilei vine din străinătate, de la o persoană dragă.

 

Rac

 

În prima parte a zilei ar trebui să ocolești interacțiunea cu unii dintre prieteni, pentru că există neșansa să apară tensiuni în conversații, din cauză că nu sunteți pe aceeași lungime de undă privind petrecerea zilei. Dar pot să apară și surprize plăcute de la unii dintre prieteni, așa că astrele te îndeamnă să coopezi cu tot ce vine spre tine, pentru că nu se știe cum se termină ziua!

 

Leu

 

Astăzi, afli, neoficial, despre unele planuri ale șefilor legate de activitatea echipei cu care lucrezi. Cu partenerul de cuplu este posibil să apară tensiuni, pentru că nu găsiți o cale de mijloc atunci când vreți să stabiliți unde mergeți sau privind planurile de viitor.

 

Fecioară

 

Situații neprevăzute apar astăzi dacă te afli la drum, plecată în vacanță sau participi la niște evenimente din sfera socială. Posibil să primești o invitație de a pleca brusc din oraș. Nu stai deloc pe gânduri, cooperezi imediat, chiar dacă știi că ai niște treburi restante sau ești nevoită să stai pe telefoane pentru a rezolva niște chestiuni care privesc activitatea profesională.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și vrei cu orice chip să mergi la cumpărături, să achiziționezi ceva pentru tine. Posibil să ajungi și la un salon de înfrumusețare sau te pregătești de o ieșire pe seară la un eveniment important din viața unui apropiat sau a unui membru al familiei.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o zi tensionată în planul vieții de familie și în relațiile cu partenerul. Chestiunile casnice pot fi motivul unor neînțelegeri și diferențele de opinie, de mentalitate între tine și restul membrilor. Faci eforturi destul de mari pentru a rămâne stăpână pe situație.

 

Săgetător

 

S-ar putea astăzi să decizi achiziționarea unor aparate electrocasnice sau device-uri IT pentru că unele dintre acestea s-ar putea defecta. Ia-ți măsuri de siguranță dacă ai de lucru pe calculator/laptop și salvează-ți documentele! Dacă ești plecată în afara orașului pot să apară unele evenimente neprevăzute cu unul dintre prieteni sau o rudă.

 

Capricorn

 

Astăzi, așteaptă-te la evenimente surpriză în planul sentimental sau dacă ești în vacanță, planurile tale ar putea fi date peste cap de evenimente neașteptate. Ai grijă cum gestionezi și banii, pentru că ai tendința să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie!

 

Vărsător

 

Posibil contextul astral de astăzi să-ți aducă evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casa, spațiul de locuit, aparatura electrocasnică. În planul sentimental, îți dorești să reaprinzi pasiunea în cuplu, iar dacă ești singură ești deschisă unei aventuri, să cunoști oameni noi, să te distrezi și să te bucuri de viață.

 

Pești

 

Sectorul asociat comunicării, informațiilor și deplasărilor este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, afli informații neașteptate, faci deplasări neprogramate și dacă găsești niște oferte, mergi la cumpărături să faci niște achiziții de bunuri de o valoare mai mare.

 

Elon Musk devine Terminator!

related posts

Modifică setările cookies