Horoscop zilnic 28 august 2022. Taurii sunt dezamăgiți în amor chiar de partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 28 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi activează casa muncii și activităților profesionale și s-ar putea să ai niște dialoguri, negocieri, să te hotărăști să susții un interviu pentru un post sau o poziție nouă în departament. Dacă primești o ofertă din afară, asigură-te că este ce ai nevoie în momentul de față, pentru că este posibil mai târziu să ai parte de o dezamăgire.

Taur

Posibil astăzi să ai o dezamăgire din partea unui prieten sau chiar a partenerului de cuplu. Verifică informațiile care-ți parvin, pentru că este posibil unele dintre ele să nu fie adevărate sau poate să te influențeze în deciziile de la job! De asemenea, dacă lucrurile nu se leagă în momentul acesta în planul profesional, ai răbdare, pentru că blocajele au rolul lor, să vină o ofertă mai bună!

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie, pentru chestiunile gospodărești, dar și pentru pregătirea unei petreceri sau a unui eveniment important în familie. În partea a doua a zilei este posibil să primești vești de la drum, din străinătate, de la persoane cu care nu ai mai vorbit de mult.

Rac

Astăzi este posibil să faci drumuri scurte, să te întâlnești cu prieteni sau cu colegi/foști colegi, să porți negocieri sau conversații, să pui bazele unui nou proiect. În ce privește un context financiar este posibil să nu poți obține momentan un împrumut pentru a repara ceva în casă.

Leu

Și astăzi te preocupă situația financiară, faci socoteli, mergi la shopping și încerci să administrezi cât mai eficient sumele pe care le deții, Totodată, s-ar putea să ți se propună o colaborare sau poate un job cu normă întreagă, dar încă nu dai un raspuns. Rămâne să te gândești și să te sfătuiești și cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Luna îți traversează și astăzi zodia nașterii, iar Mercur, guvernatorul tău, se află în tranzit prin casa banilor, așa că preocuparea principală va fi administrarea banilor. Posibil să pierzi un contract de colaborare, însă nu dispera, că vor veni altele și-ți vei suplimenta veniturile cu o sumă mai mare.

Balanță

Nemulțumirile de la serviciu se amplifică cu fiecare zi ce trece și astăzi s-ar putea să te sfătuiești cu partenerul de cuplu ce anume să faci în situația dată. S-ar putea să ajungeți împreună la concluzia că liniștea ta și timpul petrecut împreună sunt mai importante și să iei o decizie radicală de a schimba această situația.

Scorpion

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a lămuri o chestiune în relația cu un prieten, care te-a dezamăgit. Și în planul sentimental simți că ceva nu merge și s-ar putea să inițiezi  un dialog pe teme sensibile.

Săgetător

Astăzi ești decisă să iei niște decizii importante, care privesc activitatea ta profesională. Surpriza este că partenerul nu te susține. Mai mult de atât, intervin niște conflicte și ies la suprafață nemulțumiri, care s-au adunat pe o perioadă mai mare de timp. Ai încercat să treci cu vederea, să lași de la tine, dar acum nu vrei să mai faci niciun compromis.

Capricorn

Posibil astăzi să iei decizia de a începe niște cursuri online, de perfecționare profesională, să obții niște atestate, pentru a putea avansa la serviciu. Ai nevoie și de o mărire de salariu, așa că vei face tot ce-ți stă în putere, să-ți atingi obiectivele. În planul sentimental, ai parte de o surpriză.

Vărsător

Posibil astăzi să decizi împreună cu partenerul de cuplu să mai plecați câteva zile în vacanță. Dar înainte de această decizie, trebuie să faceți o socoteală, să vedeți ce sume aveți și pe ce vă puteți baza în perioada următoare.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce discuții cu partenerul de cuplu legate de administrarea finanțelor pe care le dețineți sau a unor bunuri de o valoare mai mare. Aveți în plan să faceți niște modificări în casă sau să faceți un schimb de locuință, să măriți spațiul sau să administrați un imobil, care ar putea să vă aducă venituri suplimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies