Horoscop zilnic 28 decembrie 2020. Săgetătorii se ceartă cu partenerul de cuplu, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 decembrie 2020. 


Berbec

Vorbești mult, astăzi, despre planurile tale de viitor și despre o problemă care s-a invit în familie, în relația cu unul dintre părinți. Ai vrea să iei niște decizii radicale, să nu-ți mai coordoneze nimeni viața și să-ți dea sfaturi legate de carieră, însă decizi să amâni, să nu intri în conflicte și mai mari.

 

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să rezolvi unele chestiuni financiare, care au legătură cu obținerea unor acte/documente de la o insituție, privind obținerea unor drepturi. Nu vrei să mai amâni și începi demersurile.

 

Gemeni

Te afli astăzi față în față cu o propunere partenerială, care, speri, să-ți aducă mai mulți bani în conturi, însă ți se pare ceva în neregulă la termenii contractului și decizi să amâni răspunsul. În ce privește sfera relațională, poți avea o surpriză de la cineva, care locuiește în străinătate.

 

Rac

Temele abordate, astăzi, în dialogul cu partenerul de cuplu, ar putea să te pună pe gânduri. Totodată, vei avea o revelație și găsești soluția potrivită la o chestiune locativă, care te frământă de mai mult timp încoace.

 

Leu

Astăzi este un moment bun pentru a-ți face planuri de viitor. Sunt câteva zile liniștite la locul de muncă, în care ai posibilitatea să te gândești, fără să fii sub presiunea timpului. Sfatul unui prieten mai în vârstă de la serviciu ar putea să te ajute să găsești direcția.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți activează casa carierei și a aspirațiilor profesionale, te îndeamnă să te gândești dacă activitățile pe care le desfășori acum îți aduc satisfacție profesională. Încerci să identifici care este drumul pe care să mergi. În sfera sentimentală, ai putea avea un dialog interesant cu cineva care apare neașteptat.

 

Balanță

Ai putea, astăzi, să-ți schimbi principiile și filosofia de viață și abordarea acestora în relațiile de familie, datorită unui membru al familiei, care face un gest deosebit. Relațiile cu partenerul de cuplu sau cu copiii sunt bune.

 

Scorpion

Primești astăzi niște sfaturi bune cum să economisești bani, dar și cum să-ți faci o strategie de lucru pentru anul ce urmează. La serviciu nu neglija problemele importante, care ar putea să se transforme în sarcini mai grele dacă nu respecți un deadline!

 

Săgetător

Evită, astăzi, o ceartă cu partenerul de cuplu din cauza cheltuielilor pe care le-ai făcut în ultima perioadă și nu ai ținut cont de bugetul alocat! Încearcă să faci economie în următoarea lună pentru a putea reveni la normal!

 

Capricorn

Ți se dau, astăzi, sarcini importante la locul de muncă și nu le primești chiar cu brațele deschise, pentru că deschizi subiectul salarizării și vei fi, din nou, amânată sau ți se vor face promisiuni. În planul sentimental, s-ar putea să apară o problemă, pentru că partenerul este gelos și posesiv și trebuie să aveți un dialog în care să lămuriți niște aspecte.

 

Vărsător

Starea ta de spirit este bună și ai parte numai de suprize din partea partenerului. În partea a doua a zilei, contextul astral favorizează întâlnirile romantice, așa că ar fi bine să cooperezi cu aspectele și să accepți o cină în doi.

 

Pești

Posibil, astăzi, să ai un dialog serios cu unul dintre prieteni, care te-a dezamăgit. Este vorba despre ajutorul pe care tu i l-ai cerut în legătură cu spațiul de locuit sau cu regimul unei locuințe, iar atitudinea acestuia lăsă de dorit. Așadar, iei niște decizii radicale și micșorezi iar cercul de prieteni.

related posts

Modifică setările cookies