Horoscop zilnic 28 decembrie 2021. Berbecii suferă blocaje, întârzieri și amânări, Racii sunt extrem de iritați


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 28 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimente și elemente surprize ar putea să apară, dacă ești plecată într-o minivacanță, iar lucrurile să nu iasă precum le-ai stabilit. Întâmpini și niște blocaje sau amânări: au loc întârzieri în transport și s-ar putea, într-un final, să nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să constați că nu te mai regăsești la actualul loc de muncă. Totodată, poți amâna o plecare din cauza unor evenimente care au loc la serviciu. Este recomandat să eviți dialoguri în contradictoriu, pentru că ești pusă pe ceartă și nu faci decât să strici mai rău relațiile. În partea a doua a zilei, un prieten îți sare în ajutor și-ți rezolvă o problemă legată de un drum pe care trebuia să-l faci.

 

Gemeni

 

Ți-ai dori, astăzi, să-ți consumi energia prin activități de relaxare, să te distrezi și să te bucuri de orice lucru mărunt, însă apar situații care te deturnează de la planurile tale. Te sfătuiești cu cei apropiați să găsești soluții financiare la o problemă mai veche. Chiar dacă sunt aspecte tensionate, astăzi, ele te îndeamnă să rezolvi și să faci o strategie financiară pe termen lung. Vei fi mulțumită la finalul zilei de cum ai gestionat situațiile apărute neașteptat.

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să implici familia într-o chestiune care te privește pe tine și pe partenerul de cuplu. Cineva din familie va găsi o soluție, care nu te va mulțumi pe deplin. Ești foarte iritată și nu-ți poate intra nimeni în voie. La serviciu, s-ar putea să-ți verși toate tensiunile acumulate acasă pe niște colegi care n-au nicio vină.

 

Leu

 

Este posibil ca astăzi să faci o deplasare să semnezi un contract, o mărire salarială sau prelungirea unui contract, a unei colaborări. Vor veni bani mai mulți de luna viitoare și ești fericită că planurile tale capătă contur. În partea a doua a zilei, discuți cu cineva apropiat despre programul de lucru și noile protocoale de la serviciu.

 

Fecioară

 

O discuție pe care o ai, astăzi, cu cineva apropiat, te poate pune pe gânduri. Încerci să găsești o rezolvare, după multe luni în care ai tot amânat să faci ceva. Ai susținerea familiei în aceste demersuri. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, lucrurile încep să se desfășoare din ce în ce mai bine.

 

Balanță

Dacă în prima parte a zilei, te preocupă o  chestiune familială, în partea a doua, ești interesată să rezolvi niște chestiuni financiare. Posibil unele informații care-ți parvin să te alarmeze cu privire la salarizare, însă vei vedea că sunt doar zvonuri.

 

Scorpion

 

Planurile tale de astăzi nu coincid cu cele ale partenerului și de aici s-ar putea să apară unele tensiuni. La serviciu, ești ocupată până peste cap cu termene limită și pregătirea unei situații/strategii cerute de către șefi. Cu un stelium de planete în casa comunicării și a gândirii, ești foarte determinată să-ți duci la capăt obiectivele.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce întâlniri sau dialoguri plăcute cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Totodată, vei aborda unele subiecte pe teme financiare, mai ales dacă există un interes financiar la mijloc. Reorganizarea financiară este prioritatea ta principală. La serviciu, indiferent de sentimente sau de problemele, care au apărut pe parcursul timpului, încerci să păstrezi o relație bună cu toată lumea.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te ajută să menții relații bune cu șefii. Faci eforturi să eficientizezi timpul, astfel încât să te încadrezi în niște termene limită. În planul relațional au loc niște discuții privind petrecerea de Revelion, pentru că nu te simți bine în compania persoanelor cu care partenerul vrea să petreacă noaptea dintre ani.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să ai parte de niște situații sau evenimente care să te ajute să iei niște decizii privind un plan personal de viață. Dacă ești plecată undeva în străinătate sau într-o stațiune montană din țară, pot să apară probleme cu transportul. 

 

Pești

 

Se anunță o zi cu câștiguri financiare, negocieri a unor sume importante de bani în favoarea ta. Totodată, poți primi cadouri întârziate sau mici atenții, care-ți fac plăcere și-ți aduc o bucurie în plus. Apreciezi gestul celor care s-au gândit la tine și tu la rândul tău, le faci surprize.

 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!

related posts

Modifică setările cookies