Horoscop zilnic 28 februarie 2019. Vărsătorii sunt foarte sensibili astăzi, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 28 februarie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Berbecii pot face greșeli astăzi, nu neapărat tehnice, ci mai degrabă de execuție. Încrederea și curajul lor ar trebui ușor temperate. Nativii tuturor astrelor trebuie să fie atenți la noile provocări și să nu acționeze din instinct. 

 

 

TAUR

Eșți pus pe fapte mari. Ai chef de muncă și eșți capabil să-ți duci astăzi planurile mai vechi la bun sfârșit. Preferi să fii singur, simți că ceilalți te-ar putea încurcă în strategia ta.

 

  

GEMENI

Gemenii au astăzi foarte multe idei extraordinare. Așteaptă, însă, încurajări din partea celorlalți, înainte să le pună în aplicare. Au nevoie de mai mult curaj și determinare. 

 

 

RAC

Este posibil să fii implicat astăzi într-un conflict în grupul tău. Fie că este vorba de familie, prieteni sau locul de muncă, este mai bine să rămâi rezervat și să nu te implici. 

 

   

LEU

Nu îți prea găsești motivația să îți termini proiectul pe care l-ai început. Ai nevoie să te liniștești pentru a reveni în formă. Poți face deja planuri pentru a petrece sfârșitul de săptămână undeva într-un loc retras, departe de zgomotul și agitația cotidiană. 

 

 

FECIOARĂ

Fecioarele lucrează astăzi minunat în echipă. Găsești în cei de lângă ține aliați de nădejde. Grijă ta pentru detalii te ajută să te ții departe de probleme. 

 

 

BALANȚĂ

Este foarte posibil să rupi astăzi relația cu persoanele care îți fac rău sau care te trag în jos, cu care nu te înțelegi. Te simți obosit și simți că a sosit momentul să faci puțînă ordine în viață ta. 

 

SCORPION

Unele comentarii sau replici te vor leza astăzi. Nu ar trebui să le iei pe toate în tragic. Ți-ar fi de folos să iei toate criticile în mod constructiv. 

 

 

SĂGETĂTOR

Ești foarte eficient astăzi. Te simți cuprins de inspirație  și dacă-ți pui mintea la contribuție, poți să termini astăzi un proiect complex. Cineva mai în vârstă, din familie, îți cere ajutorul. 

 

CAPRICORN

Astăzi nu trebuie să îți asumi riscuri de niciun fel. Ești predispus să faci greșeli, mai ales tehnice. Încrederea de sine și energia te ajută mult în relația cu ceilalți. 

 

VĂRSĂTOR

Te simți foarte incredezator și motivat astăzi. Ești și foarte sensibil, așa că vei lua în sens negativ toate criticile care ți se adresează astăzi.

 

PEȘTI

Astăzi nu ești prea hotărât. Te răzgândesti de zeci de ori și asta i-ar putea enerva pe cei din jurul tău. Ai, însă, o intuiție incredibilă, care te va ajută să pui bazele unui proiect de viitor. 

related posts

Modifică setările cookies