Horoscop zilnic 28 februarie 2021. Capricornii aprofundează relația cu un prieten, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 28 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Folosește contextul astral de astăzi pentru a pune bazele unui proiect profesional, care se poate desfășura pe termen lung! Simți că te avantajează să te implici în proiecte de grup și colaborezi bine cu cei cu care interacționezi. În partea a doua a zilei, primești vești de la un prieten care îți propune să organizați o excursie sau o minivacanță.

 

Taur

 

Sfera sentimentală se animă astăzi și apar surprize de acolo de unde nu te aștepți. În partea a doua a zilei, îți faci un bilanț profesional și ești mulțumită de rezultatele financiare. Posibil să ieși pe seară cu niște prieteni și să mai primești niște oferte de job.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie. Te-ai mai liniștit pentru că ți s-au rezolvat niște probleme medicale și acum ești determinată să ții un regim de viață sănătos. Pe seară, primești vești de la cineva din străinătate cu care ai avut o relație.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște concluzii importante privind filosofia de viață și principiile după care te ghidezi. Dialogul cu partenerul de cuplu și subiectele pe care le abordați vă vor apropia și mai mult, iar legătura dintre voi va fi profundă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o idee originală de pe urma căreia ai putea obține niște sume însemnate de bani. Posibil să-ți valorifici un talent și să realizezi cât de important este să faci ce-ți place și-ți aduce satisfacție profesională.

 

Fecioară

 

Contextul astrologic al zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul nașterii tale, în casa identității și te îndeamnă să te ocupi de tine, să reflectezi, să te gândești cum ai putea să te dezvolți personal. Traversezi o perioadă în care este important pentru tine să studiezi, să citești și să beneficiezi de informații care ar putea să te facă să-ți schimbi mentalitatea. Reușești să-ți redirecționezi energia către studiu și acest lucru te bucură.

 

Balanță

 

Nu este o zi foarte activă pentru tine în ce privesc activitățile cotidiene sau sfera socială. Preferi să stai mai mult retrasă cu gândurile tale. Realizezi că ar trebui să te pui mai mult în valoare, să înveți lucruri noi și să te înconjori de oameni de la care ai ce învăța. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o propunere de a ieși în oraș cu un prieten, cu care discuți situația ta în sfera amoroasă. Dacă ai avut câteva zile în care ai crezut că totul s-a încheiat cu partenerul de viață și că nu vrei să mai revii la situația de dinainte, astăzi, vezi altfel lucrurile și ești decisă să îi mai acorzi o șansă.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce o soluție la niște probleme pe care le ai de rezolvat la serviciu. Dacă vrei să-ți extinzi o afacere sau să începi o afacere a ta, acum este momentul. În planul sentimental, ai parte de surprize dacă faci niște deplasări pe distanțe scurte.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te invită la studiu, lărgirea orizonturilor și la dialoguri cu oameni de la care ai ce învăța, de la care poți primi sfaturi utile, pentru a avansa în carieră sau a te specializa într-un domeniu. Relația cu un prieten devine mai profundă și începi să flirtezi cu acesta.

 

Vărsător

 

Încerci, astăzi, să lămurești o situație financiară. Poate trebuie chiar să faci o deplasare în acest sens. În partea a doua a zilei, realizezi că nu poți face un salt profesional dacă nu începi niște cursuri de perfecționare profesională, așa că te poți informa legat de acest subiect.

 

Pești

 

Relațiile cu partenerul de cuplu sunt excelente și rezonezi cu propunerea acestuia de a pleca într-un sejur. Stabiliți perioada și le propuneți și prietenilor să vă însoțească. Mai râmâne să vă aprobe șefii câteva zile de concediu.

 

Cum faci o rețetă inspirata de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

related posts

Modifică setările cookies