Horoscop zilnic 28 februarie 2022. Vărsătorii intră într-o dispută cu o persoană mai în vârstă din familie, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu prietenii, de la care afli tot felul de informații surpriză sau neașteptate. Posibil să se abordeze și tema banilor, dacă ai de recuperat o sumă de bani sau poate tu ești cea care trebuie să returneze. S-ar putea, pe seară, să gășești niște soluții pentru finanțarea unui proiect.

 

Taur

 

Astăzi, apar surprize în planul profesional și chiar dacă ai dreptate și vii cu argumente, recomandarea astrelor este să nu faci declarații publice sau să intri în conflicte cu șefii, pentru că vei fi sancționată dacă reacționezi mai violent. Cea mai bună variată pentru contextul astral actual este să stai în banca ta.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri pe teme de principii, convingeri și mentalități. Cu greu vei reuși să te abții să nu intri în vreo discuție cu persoane cu putere de decizie, care ar putea să încerce să te convingă contrariul a tot ceea ce susții. Pe seară, primești vești din străinătate de la persoane cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize în planul financiar. S-ar putea să nu mai semnezi un contract de credit sau să se introducă termeni noi în contract, condițiile să nu mai fie aceleași, să nu mai poți intra în posesia unor bani. Posibil și-n cuplu să apară discuții legate de administrarea unor fonduri comune.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi vine cu surprize într-un parteneriat pe care trebuie să-l închei sau semnezi, în relațiile profesionale sau în planul relațiilor personale. Totodată, partenerul poate veni acasă cu vești surpriză privind schimbarea locului de muncă, în urma primirii unei oferte mai bune.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi activează casa muncii și sănătății și din configurația astrală face parte și Mercur, guvernatorul tău, care traversează imprevizibila zodie Vărsător. Așadar, s-ar putea să treci de la o stare la alta, să încerci să reorganizezi niște sarcini, să te răzgândești asupra unor chestiuni profesionale, să încerci să descurci unele încurcături făcute de colegi.

 

Balanță

 

Așteptă-te, astăzi, la surprize în planul vieții afective, surprize de la copii sau de la o persoană apropiată. Sub implusul de moment este posibil să-ți programezi o călătorie sau să faci ceva pentru tine, să nu mai ții cont de programul celorlalți sau de ce-și doresc, să te situezi pe primul plan, să-ți faci o plăcere.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai parte de evenimente neașteptate în familie sau care au legătură cu casa sau spațiul de locuit. Este posibil să iei niște decizii rapide, sub presiunea momentului. Informații surpriză sau vești pot veni și de la familia partenerului de cuplu și să fii nevoită să dai o mână de ajutor, să faci o deplasare scurtă.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi activează casa comunicării și informațiilor/veștilor, care pot veni în mod neașteptat, pentru că este implicată și imprevizibila zodia Vărsător. Dacă vei avea nevoie să iei niște decizii rapide, dar nu înaintea unei analize, s-ar putea să te trezești și cu anumite blocaje de comunicare în relațiile cu cei cu care intri în contact, dar și privind aparatura pe care o foloșești, care se poate strica sau bloca.

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, pentru achiziționarea unor obiecte pentru casă. S-ar putea să vrei să faci un cadou surpriză unuia dintre părinți. Ești sigură că surpriza va fi atât de mare, pentru că acesta nu se așteaptă la un astfel de cadou. Surpriza va fi și pentru tine, pentru că nu vei putea achiziționa astăzi, din diverse motive: ori ți se blochează cardul, ori produsul nu este pe stoc.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează zodia, vine cu preocupări pentru un plan personal de viață. Îți dorești să te implici în activități importante, într-o campanie umanitară, să preiei conducerea unui proiect sau te faci remarcată. În partea a doua a zilei, este posibil să intri într-o dispută cu o persoană mai în vârstă din familie.

 

Pești


Contextul astral al zilei de astăzi vine cu solicitare pe axa sănătății, așa că cel mai bun lucru pentru tine ar fi să rezolvi doar sarcinile urgente la serviciu. Gândește-te și la sănătatea ta, pentru că axa cardio-vasculară va fi afectată și ai nevoie de odihnă și detașasare față de factorii de stres.

 

related posts

Modifică setările cookies