Horoscop zilnic 28 februarie 2023. Vărsătorii prind curaj și își declară sentimentele, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 28 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cea mai delicată problemă va fi la stăpânirea de sine și autocontrolul. Ai tendința de a acționa impulsiv. Pe de altă parte, acționând, reușești să rezolvi o serie de lucruri pentru care nu ai avut timp sau curaj. În partea a doua a zilei, ai capacitatea de a-ți asuma mai multe riscuri decât de obicei.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să-ți declari sentimentele, să-I cumperi partenerului un cadou, să îi arăți ce mult înseamnă pentru tine. Dacă ești ești singură, s-ar putea să ai o aventură sentimentală, să începi o relație ascunsă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize de la prieteni, invitații la evenimente sau ieșiri la masă, în oraș, sub forma unor întâlniri romantice. Ai multă energie și determinare și molipsești și pe cei din jurul tău cu dispoziția ta. La serviciu, reușești să demarezi un proiect, să contruiești o echipă, pe care să te poți baza.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să existe un dezechilibru între ce-ți dorești și ceea ce ai nevoie. Tensiunile interioare îți pot crea dificultăți în relațiile cu ceilalți. Îți va fi dificil să iei decizii. Recomandarea astrelor este să nu mai cauți soluții, ci să mergi să afli problema de fond.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să te enerveze orice lucru mărunt. Relațiile cu prietenii pot deveni conflictuale. Ideile pe care le exprimi și conversațiile pe teme de principii ar putea fi interpretate greșit de către ceilalți. Caută armonia și folosește contructiv energia zilei!

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să se întâmple ceva în planul profesional, care să te determine să iei niște decizii privind activitatea profesională. Te gândești tot mai mult să începi o activitate pe cont propriu sau în paralel cu serviciul, pentru suflimentarea veniturilor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi anumite chestiuni birocratice, să programezi o călătorie, să faci rezervări. În partea a doua a zilei, este posibil să intri în conflicte de idei cu partenerul de cuplu, din cauza unor situații care apar la serviciu și te destabilizează emoțional.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să fii dezamăgită de o situație care apare în planul sentimental, însă încerci să nu te lași afectată, pentru că ai mult de lucru la serviciu și nu vrei să-ți influențeze randamentul. Posibil să faci și niște deplasări, să rezolvi anumite chestiuni administrative ale casei.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să te simți vulnerabilă, pentru că există o confuzie în planurile tale, care privesc viața de familie. Nu prea știi ce vrei sau cum să abordezi o anumită problemă relațională. Pot să apară mici certuri conjugale, fără să fie ceva grav. Evită să faci cheltuieli sau investiții riscante!

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să semnezi un contract, să discuți o mărire salarială sau să negociezi un contract extraprofesional, care-ți poate aduce venituri suplimentare. De asemenea, poți primi niște bani de la familie, sume pe care le vei investi în casă.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să fii determinată să faci o surpriză partenerului, să rezervi un sejur, într-un loc care vă trezește amintiri de la primele voastre întâlniri. S-ar putea să-ți declari sentimentele, să dai dovadă de sinceritate atunci când îți împărtășești dorințele sau nevoile.

 

Pești

 

Astăzi nu este un moment bun pentru a acorda atenție sporită treburilor casnice sau familiale. Relațiile cu membrii familiei s-ar putea să fie mai tensionate, așa că recomandarea este să ai grijă cum gestionezi anumite situații. Din punct de vedere emoțional nu te afli într-o stare prea bună, așa că poți amâna dialogurile pe teme delicate.

related posts

Modifică setările cookies