Horoscop zilnic 28 ianuarie 2019. Săgetătorii au o zi relaxantă, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește mai jos horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

 

Încerci să-i mulțumești pe toți din jurul tău, însă puțini par să aprecieze eforturile pe care le faci, lucru pe care îl observi în mod special astăzi, când ai nevoie de ajutor din partea unor apropiați. 

 

TAUR

 

Colegii apreciază eforturile pe care le depui la locul de muncă și faptul că încerci mereu să-i ajuți, așa că astăzi te răsplătesc cu o petrecere surpriză și foarte multe cadouri. 

 

GEMENI

 

Te trezești într-o dispoziție destul de proastă, iar lucrurile nu evoluează mai bine nici la muncă, acolo unde ai niște divergente cu colegii de muncă din cauza unui proiect. 

 

RAC

 

Primești vizită unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de foarte multă vreme, așa că întreagă zi o petreci alături de el și de alte cunoștiințe comune. 

 

LEU

 

Porți o discuție serioasă cu superiorii tăi, nemulțumită de felul în care te-au tratat în ultima perioada. Încearcă să nu faci mare caz din asta și să dai dovadă de diplomație, până vezi care este situația. 

 

FECIOARA

 

Ești nemulțumită de felul în care evoluează lucrurile la muncă, mai ales de relația pe care o ai cu colegii tăi. Nu prea știi ce să faci, de aceea te sfătuiești cu o prietenă bună despre viitorul tău. 

 

 

BALANȚĂ

 

Primeșți o veste destul de proastă din partea rudelor care te determina să-ți schimbi programul radical pentru următoarele zile și să renunți la o parte din planurile pe care ți le facusei. 

 

SCORPION

 

Este o zi agitată, în care nu reușeșți să te concentrezi la ceea ce ai de făcut și nici nu prea te străduiești să te remontezi, fapt care îți va da peste cap planurile pentru seară.

 

SĂGETĂTOR

 

Pentru tine este o zi relaxantă, în care îți rezolvi din timp lucrurile de la job, iar seară ieși în oraș alături de prieteni și te relaxezi. 

 

CAPRICORN

 

Ești apreciată pentru eforturile pe care le-ai despus în ultima perioadă, iar superiorii tăi te răsplătesc pe măsură și te laudă în față colegilor tăi. 

 

VĂRSĂTOR

 

Ești hotărâtă să-i faci o surpriză partenerului de viață, de aceea întreaga zi ți-o dedici pentru căutarea cadoului perfect.

 

PEȘTI

 

Când credeai că totul a fost în zadar și ai cheltuit o suma importantă de bani fără rezultate, iată că primești o veste îmbucurătoare din partea prietenilor cu care ai investit într-un proiect de suflet. 

related posts

Modifică setările cookies